۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
02:02
کد خبر : 8758015
۱۳:۳۹

۱۳۹۵/۰۷/۱۴
فرماندار لاهیجان:

لاهیجان میزبان شهدای گمنام می شود

فرماندار لاهیجان با اشاره به اینکه مراسم تشیع پیکر پاک 3 شهید گمنام دوران دفاع مقدس در روز دوشنبه، 19 مهر مصادف با هشتم محرم برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این مراسم ساعت 9:30 در محل مسجد جامع آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، سید محمد احمدی در جلسه هماهنگی مراسم عاشوراییان و تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام، اظهار کرد: در دهه اول ماه محرم شاهد تشییع پیکر پاک شهدای گمنام و خاک‌سپاری آنها در حاشیه استخر لاهیجان خواهیم بود لذا باید این برنامه بسیار باشکوه برگزار شود.

فرماندار لاهیجان با اشاره به برگزاری تجمع بزرگ عاشوراییان این شهرستان، افزود: در برگزاری هر دو برنامه، ستاد بزرگداشت باید به بهترین شکل ممکن برنامه‌ریزی کند و تمامی تجهیزات و امکانات برای اجرای این برنامه‌ها مهیا شود تا صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای پوشش این برنامه‌ها با مشکل مواجه نگردد.

وی با تاکید بر اطلاع‌رسانی وسیع این برنامه‌های معنوی، گفت: همه مدیران شهرستانی به ویژه بخشداران و دهیاران باید در همه روستاها اطلاع‌رسانی کنند تا مردم ساکن در مناطق روستایی نیز از این مراسم معنوی مشارکت داشته باشند و فیض ببرند.

این مقام مسئول با بیان اینکه همه ارگان‌ها و نهادها می‌بایست برای برگزاری هرچه بهتر این مراسمات تلاش کنند، گفت: نیروهای امنیتی برای حفظ امنیت و برقراری نظم این مراسم‌ها برنامه‌ریزی کنندو همچنین اداره تبلیغات اسلامی کار برنامه‌ریزی‌ درخصوص اطلاع‌رسانی و هماهنگی هیئت‌های عزاداری در این مراسم‌ها را انجام دهد.

احمدی با اشاره به اینکه مراسم تشیع پیکر پاک 3 شهید گمنام دوران دفاع مقدس در روز دوشنبه، 19  مهر مصادف با هشتم محرم برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این مراسم ساعت 9:30 در محل مسجد جامع آغاز می‌شود و لذا از همه مردم ولایتمدار شهرستان لاهیجان دعوت می‌کنم تا در این مراسم حضور یافته و یاد و خاطره این 3 شهید گمنام دوران دفاع مقدس را گرامی دارند.

فرماندار لاهیجان متذکر شد: خاکسپاری شهدا در شهرستان ارزش معنوی و فرهنگی بسیاری دارد و به طور قطع برکت حضور این شهدا در شهرستان قابل مشاهده خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید