۱۰ / تير / ۱۴۰۴ - 01 July 2025
03:43
کد خبر : 8759079
۱۰:۵۱

۱۳۹۵/۰۷/۱۷
به همت بسیج سازندگی سپاه شاهرود

برگزاری همایش توانمندسازی مادران در اقتصاد مقاومتی

همایش توانمندی سازی مادران در اقتصاد مقاومتی به همت بسیج سازندگی سپاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، به همت بسیج سازندگی سپاه شاهرود و با همکاری بسیج جامعه زنان و حوزه های مقاومت بسیج خواهران صدیقه کبری(س)،فاطمه الزهرا(س)،زینب کبری و ریحانه همایش توانمندی سازی مادران در اقتصاد مقاومتی با حضور مسئولین بسیج سازندگی،فرماندهان و شورای پایگاه ها و حوزه های مقاومت در سالن همایش های کانون جوانان بسیج شاهرود برگزار شد.

در این همایش مهندس مهدی حجی کارشناس بسیج سازندگی و معاون مرکز ترویج و آموزش کشاورزی استان سمنان در سخنانی به اهمیت نقش مادران در تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ سازی در خانواده ها و نسل آینده کشور تاکید کرد و گفت: مادران در اقتصاد مقاومتی نقش مهمی دارند چرا که آینده سازان کشور را تربیت می کنند و باید فرهنگ درست مصرف کردن را به آنها آموزش دهند.

وی با اشاره به موضوع توانمندسازی در اقتصاد مقاومتی افزود: این توانمندسازی در ابعاد مختلف فردی و اجتماعی تعریف می شود و شما مادران جامعه باید در ابتدا خود مفهوم اقتصاد مقاومتی و اهمیت آن را درک نمایید تا بتوانید به خانواده و نسل آینده بیاموزید.

حجی خاطر نشان کرد: توجه به مصرف صحیح مهمترین موضوع در اقتصاد مقاومتی و در اجتماع کوچک خانواده است که باید بدان توجه ویژه شود و در کنار آن استفاده از کالای ملی قرار دارد و که باید این موضوعات جدی گرفته شود.

وی با پخش پاورپوینت از عملکرد کشورهای مختلف در موضوع مصرف انرژی و سرمایه های ملی و جلوگیری از هدر رفت امکانات طبیعی تاکید کرد: ما در بسیاری از اقلام مصرفی و همچنین اسراف رتبه های برتر دنیا هستیم و این برای یک کشور اسلامی که اهمیت ویژه به منابع طبیعی و تعادل در استفاده از همه امکانات دارد اصلاً خوب نیست و این نیاز به فرهنگ سازی و آگاهسازی دارد که تشکیل این بسترها برای این امر است.

در این جلسه کلیپ هایی در خصوص اقتصاد مقاومتی و ابعاد فردی و اجتماعی آن و تاثیر بانوان و مادران در این امر پخش شد که مورد استفاده حضار قرار گرفت.

در حاشیه این همایش جعفر اسماعیلی مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل و اهمیت این موضوع گفت: از ابتدای سال تاکنون همایش های اقتصاد مقاومتی برای اقشار مختلف بسیج طراحی و اجرا شده است که در این زمان برای مادران و بانوان که نقش اساسی دارند این همایش برگزار شد.

وی افزود: این همایش ها در جهت آگاهسازی در موضوع اقتصاد مقاومتی و نقش مردم در تحقق این مهم است که رهبری انقلاب نیز بر آن تاکید دارند و ما تلاش داریم این همایش ها را به طور منظم تا پایان سال برای سایر اقشار تاثیرگذار جامعه نیز برگزار و در جهت اقدام و عمل این موضوع اقدام کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید