۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:01
کد خبر : 8759235
۱۲:۵۶

۱۳۹۵/۰۷/۱۷

سوگواره بصیرت عاشورایی در سمنان ادامه دارد

سوگواره بصیرت عاشورایی در سمنان ادامه دارد و موقوفات سمنان، حامی برنامه‌های مذهبی و سوگواری سیدالشهدا (ع) هستند.
به گزارش خبرگزاري بسيج از سمنان، همایش بزرگ «احلی من العسل» از سری برنامه‌های سوگواره بصیرت عاشورایی امروز به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان برگزار شد؛ موقوفات استان سمنان در سراسر این استان نیز حامیان قوی برنامه‌های ارزشی هستند.

آیین ویژه‌ای که امروز به بهانه شهادت حضرت قاسم ابن الحسن (ع) در سمنان در آستان مقدس امامزاده یحیی (ع) این شهر برگزار شد، فرصتی شد تا عاشقان سید و سالار شهیدان (ع) بار دیگر از مواهب خیرات و نیکوکاری‌های واقفان نیک‌اندیش برخوردار شوند.

آیین باشکوهی که امروز با حضور بیش از یک هزار نفر از دانش‌آموزان، فرهنگیان، مدیران و عموم مردم در شهرستان سمنان برگزار شد، با حمایت‌های اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان با اطعام عزاداران نیز همراه بود.

اطعام برنامه زیبای احلی من العسل در سمنان امروز از محل عواید موقوفه محمدربیع وزیری انجام شد که نشان‌دهنده اوج ارادت مردم سمنان به سیدالشهدا (ع) است.

این برنامه در ادامه سوگواره بصیرت عاشورایی در سمنان برگزار و از شبکه‌های مختلف صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران نیز به صورت زنده پخش شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید