به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، اقتصاد مقاومتی دامنه وسیعی برای فعالیت دارد و آن چیزی که بسیج سازندگی به آن اهمیت داده و مورد توجه قرار گرفته، تأمین امنیت غذایی است.
در این راستا بسیج سازندگی به عرصههایی که منجر به تولید مواد غذایی میشود تسهیلات پرداخت میکند، که یکی از این عرصهها پرورش مرغ بومی است که با توجه به ظرفیت استان میتواند بستر مناسبی برای اشتغالزایی جوانان باشد.
برای آشنایی با این عرصه با یکی دیگر از کارآفرینان بسیجی گفتگویی داشتیم که در ادامه میخوانید.
این کارآفرین ملایری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: 25 سال خبرنگار سیمای استان همدان در ملایر بودم و پارسال بعد از بازنشستگی به فکر ایجاد یک شغل افتادم تا در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گامی برداشته باشم.
فتحالله رضایی افزود: با توجه به حرفهای که داشتم کارگاههای زیادی را از نزدیک دیده بودم و میدیدم که کارآفرینان برای رونق اقتصادی کشور تلاش میکنند، تا اینکه سال گذشته پا در میدان گذاشتم.
وی با بیان اینکه همه باید در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداریم و تلاش کنیم، ابراز داشت: از آنجا که به پرورش مرغ بومی علاقهمند بودم، این کار را شروع کردم.
این کارآفرین ملایری با بیان اینکه برای شروع کار 15 میلیون تومان سرمایهگذاری کردم، اظهار داشت: کار را با 220 مرغ بومی که از گلپایگان آورده بودم آغاز کردم و تخم مرغها را به فروش میرساندم و با توجه به اینکه در آن زمان قیمت فروش تخممرغ بسیار پایین بود درآمد خوبی از این راه نداشتم و پولی که به دست میآوردم بیشتر هزینه خرید دانه، واکسن و ... میشد.
وی خاطرنشان کرد: برای گسترش کار و جبران هزینهها نیاز به دریافت تسهیلات داشتم و از آنجا که برای دریافت وام باید مدرک مهارتی نیز داشت در کلاسهایی که بسیج در راستای اشتغالزایی برگزار میکرد، شرکت کردم.
رضایی عنوان کرد: بعد از شرکت در دوره پرورش مرغ بومی و دریافت مدرک مهارتی آن به سازندگی ملایر مراجعه کردم و 15 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردم.
وی در ادامه اضافه کرد: با تسهیلات دریافتی 600 مرغ از گلپایگان خریداری کردم؛ اما متاسفانه نزدیک به 90 درصد آنها تلف شدند که بعد از بررسی علت این موضوع توسط کارشناسان دام و طیور، گفتند که احتمالاً این امر به دلیل عدم ترزیق واکسن یا عدم سازگاری مرغها با محل نگهداری آنها بوده است.
پرورش دهنده مرغ بومی در ملایر با اشاره به فروش تمام مرغها برای جبران هزینههایی که از تلف شدن مرغها متحمل شده بود، تصریح کرد: مرغداری ما در روستای میآباد ملایر بود که بعد از آن اتفاق محل مرغداری را به روستای دیگری انتقال دادیم.
وی ادامه داد: از ابتدا کار را به خواهرزادههایم واگذار کردم تا خودشان کار را انجام دهند و من به ندرت در مرغداری حاضر میشوم.
رضایی گفت: با خرید 2 هزار و 300 جوجه یک روزه مجدداً کار را از نو شروع کردم و این بار هدفم جوجه کشی و فروش جوجه به روستاهای اطراف است.
انتهای پیام/