۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:29
کد خبر : 8762926
۱۵:۰۴

۱۳۹۵/۰۷/۲۶
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ولایت تبریز:

کنار گذاشتن وصایای پیامبر از عوامل مهم ایجاد واقعه عاشورا بود

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ولایت تبریز در جمع کارکنان بسیجی شرکت داروسازی دانا گفت: مسلمانان با کنار گذاشتن و فراموش کردن وصایای رسول گرامی اسلام(ص) که همان حدیث ثقلین بود واقعه عاشورا را به وجود آوردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمد نجف پور افزود: افرادی که در واقعه عاشورا حضور داشتند بی دین و غیر مسلمان نبودند بلکه مسلمانانی بودند که اهل بیت را به خوبی می شناختند ولی با بی بصیرتی و فراموش کردن سفارشات حضرت رسول(ص) کاری کردند که دشمنان نیز با اهل بیت(ع) چنان جنایاتی را انجام نمی دادند.

وی با اشاره به عامل دوم شکل گیری واقعه عاشورا خاطرنشان کرد: یکی دیگر از عواملی که نقش پر رنگی داشت رنگ باختن معنویت و روی آوردن مردم به مادیات و غرق شدن در زرق و برق دنیا و اهمیت ندادن به حلال و حرام بود .

حجت الاسلام نجف پور بیان کرد: همین امر موجب شد افراد سرشناسی که خدمات شایسته ای برای اسلام انجام داده بودند راضی شوند برای مبالغی ناچیز امام حسین و یارانش را به قربانگاه ببرند و جنایات بی سابقه ای را در تاریخ از خود به یادگار بگذارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید