
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر تبریز، سعید حاجی زاده گفت: این که یک تولید کننده با انگیزه های خاص خود و نفوذی که دارد تصمیم کارشناسی اتخاذ شده در خصوص چمن ورزشگاه یادگار امام را تغییر دهد جای پی گیری و رسیدگی دارد. رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلان شهر تبریز بیان کرد: رفته رفته با گذشت زمان، نامرغوب بودن چمن داخلی کاشته شده در ورزشگاه یادگار امام برای همگان روشن می شود و مسئولان مربوط باید به افکار عمومی پاسخ دهند که چرا اجازه دادند به خاطر منافع یک تولید کننده، مصالح فوتبال تبریز نادیده گرفته شود.
حاجی زاده گفت: کارشناسان امر از همان ابتدا تصریح داشتند که چمن داخلی جایگزین شده با چمن خریداری شده از ترکیه نه از نظر آب و هوا و نه از نظر نوع خاک مناسب ورزشگاه یادگار امام تبریز نیست و در صورت استفاده از این چمن نامرغوب، مجبور خواهیم بود در یکی دو سال آینده دوباره به فکر تعویض چمن باشیم.
وی افزود: برخی به بهانه صرفه جویی و جلوگیری از اتلاف وقت با خرید چمن خارجی مخالفت کردند ولی با انتخاب گزینه چمن داخلی، متاسفانه به اذعان کارشناسان امر هم هزینه تعویض دوباره چمن در کوتاه مدت را به استان تحمیل کردند و هم با گذشت سه ماه از آغاز لیگ برتر هنوز زمین چمن ورزشگاه یادگار امام قابل استفاده نبوده و عملا با اتلاف وقت هم مواجه شدیم.
حاجی زاده تصریح کرد: نهایت بی انصافی است که در باره ی بزرگترین ورزشگاه تبریز با داشتن سه تیم لیگ برتری چنین اعمال نفوذی صورت می گیرد و سرنوشت فوتبال این شهر و احساسات پاک و بی نظیر فوتبال دوستان آن به بازی گرفته می شود.