۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:41
۲۱:۱۰

۱۳۹۵/۰۸/۰۸
مسئول بسیج سازندگی اسدآباد خبر داد

اعزام 93 گروه جهادی به مناطق محروم اسدآباد

مسئول بسیج سازندگی اسدآباد گفت: امسال 93 گروه جهادی برای انجام فعالیت های عمرانی، فرهنگی، آموزشی، درمانی و... به مناطق محروم اسدآباد اعزام شدند.
حمیدرضا رضایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با اشاره به حضور 5 هزار و 500 نفر روز در اردوهای جهادی اسدآباد اظهار داشت: در مجموع 380 نفر خواهر و 2 هزار و 250 نفر برادر در قالب اردوهای جهادی در مناطق محروم حضور یافتند.

وی با اشاره به اعزام 93 گروه جهادی به مناطق محروم اسدآباد افزود: این افراد در اردوهای جهادی به فعالیت‌هایی چون دیوارنویسی، زیباسازی، رنگ آمیزی مدارس، مرمت و بازسازی مساجد، ساخت حمام، برگزاری دوره های آموزشی و...پرداختند.

مسئول بسیج سازندگی اسدآباد خاطرنشان کرد: 360 دانش آموز در قالب 18 گروهنیز در اردوهای هجرت 3 حاضر بودند که بیشتر تمرکز آنها در مرمت و بازسازی مدارس بود.

وی ادامه داد: حضور 75 مهندس کشاورزی و 40 حقوقدان جهادگر در اردوهای 3 روزه در پوشش 15 گروه برای ارائه مشاوره های کشاورزی و حقوقی از نقاط مثبت اردوهای برگزار شده در سال جاری بود.

رضایی با اشاره به اعزام 25 گروه جهادی یک‌روزه به مناطق محروم تصریح کرد: در راستای ارائه خدمات بهتر در مناطق محروم 23 اردوی هفت روزه و 10 اردوی 12 روزه در این مناطق برگزار شد.

وی گفت: اردوهای جهادی باعث ایجاد انگیزه در بین مردم و جوانان شده و آنان را در کمک به مستمندان و محرومیت زدایی کمک می کند.

مسئول بسیج سازندگی اسدآباد خاطرنشان کرد: افزایش مهارت در عرصه کار و زندگی و ساخته شدن برای آینده نظام با شناخت مناطق محروم و محرومین با شرکت در کارهای گروی از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید