به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سردار غلامعلی ابوحمزه امروز در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با تشریح اقدامات این ستاد اظهار داشت: بهمنظور اجرای این امر مهم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و ستادهای شهرستانی آن در سال 91 تشکیل شد.
وی افزود: در ادامه مسیر، مجموعه تهدیدات، فرصتها و آسیبها و راهکارهای مقابله با آن را مشخص کردیم و گزارش اقدامات را 6 ماه یکبار به نماینده ولیفقیه در استان ارائه دادیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با تاکید بر توجه بر پیادهسازی منویات مقام معظم رهبری در این حوزه گفت: برای این کار برنامه 5 سالهای را تدوین کردیم و به ترتیب اولویت حوزههای خانواده، آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی، ادارات، کارخانجات، اصناف و بازار، تشکلهای دینی و در نهایت سایر قشرها پوشش میدهد.
وی ابراز کرد: در بحث خانواده نیز این موضوع به امور بانوان استانداری محول شد تا آنها با ارتباطات و برنامههای خود سیاستهای ستاد را دنبال و اجرا کنند و باقی برنامهها نیز براساس اصل آموزش محوری در سایر حوزهها پیگیری میشود.
ابوحمزه با تشریح دیگر برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر از تدوین برنامه پنج ساله در این حوزه خبرداد و بیان کرد: ستادهای شهرستانی خود را موظف کردهایم تا در هر ماه دو منکر و دو معروف را شناسایی کنند و راهکارهای مقابله با منکرات و ترویج معروفات را بررسی کنند.
وی افزود: باتوجه به اینکه قانون حمایت از آمران به معروف به تازگی تصویب شده است، امیدواریم امسال و سال آینده دستورالعملهای آن را اجرایی کنیم و همچنین انتظار داریم وزرای مربوطه دستورالعملها را به وزارتخانههایشان که در این امر دخیل هستند ابلاغ کنند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) با بیان اینکه بیکاری، مواد مخدر و بدحجابی مهمترین منکراتی است که مردم را رنج میدهد، اظهار داشت: در حال حاضر تنها نسیمی از امر به معروف در استان وزیده و سبب شده تا مردم به این باور برسند که جامعه نیاز به امر به معروف دارد.
انتهای پیام/