۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
01:01
کد خبر : 8770836
۱۰:۱۲

۱۳۹۵/۰۸/۱۱

شهرک‌نشین صهیونیست جوان فلسطینی را با خودرو زیر گرفت

یک شهرک‌نشین صهیونیست، یک جوان فلسطینی را در منطقه باب‌العامود در مرکز قدس اشغالی با خودرو زیر گرفت.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از العهد، یک جوان فلسطینی در پی زیرگرفته شدن توسط یک شهرک‌نشین صهیونیست در منطقه باب‌العامود در مرکز قدس اشغالی مجروح شد.

 

شکستگی‌های این جوان فلسطینی خطرناک گزارش شده است.

 

روز گذشته یک جوان فلسطینی بعد از انجام عملیات استشهادی که منجر به زخمی شدن دو نظامی صهیونیست در نزدیکی شهرک بیت ایل در شمال شمال رام الله شد، به ضرب گلوله به شهادت رسید.

 

سرزمین فلسطین از اوایل اکتبر سال گذشته تا کنون شاهد آغاز انتفاضه قدس و درگیری بین جوانان فلسطینی و نظامیان صهیونیست است و رژیم صهیونیستی از آغاز انتفاضه قدس با اتخاذ تصمیمات و اقدامات مختلف تلاش کرده است جلوی انتفاضه قدس و موج عملیات های مقاومتی فلسطینیان در اراضی اشغالی فلسطین را بگیرد، اما همه این تلاش ها به شکست انجامیده است و این انتفاضه همچنان ادامه دارد و خواب راحت را از چشمان مقامات صهیونیست گرفته است.

 

از آغاز انتفاضه قدس تا کنون بیش از 260 فلسطینی به شهادت رسیده اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید