۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
18:48
کد خبر : 8772531
۱۲:۳۳

۱۳۹۵/۰۸/۱۴
مدیر حج و زیارت قم:

ثبت‌نام زائران اربعین تا ۲۸ آبان ماه ادامه دارد

مدیر حج و زیارت قم گفت: ثبت‌نام زائران اربعین از طریق سامانه اینترنتی "سماح" تا ۲۸ آبان ماه تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، اکبر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به ثبت‌نام اینترنتی زائران اربعین در سامانه سماح اظهار داشت: زائران پس از ثبت‌نام اینترنتی ویزا خود را از یکی از دفاتر زیارتی مجاز تحت پوشش سازمان حج و زیارت را دریافت می‌کنند.

وی بابیان اینکه زائران باید مدارک خود را به دفاتر زیارتی تحویل ‌دهند، افزود: زائران مطابق تاریخ اعلام‌شده ویزا خود را تحویل گرفته و از مرز خارج می‌شوند.

مدیر حج و زیارت قم با اشاره به تقسیم‌بندی ستاد مرکزی اربعین تصریح کرد: زائران استان قم تنها از مهران راهی سفر عتبات می‌شوند و لازم است برای گرفتن ویزا به‌سرعت اقدام کنند تا به مشکلی برنخورند.

وی عوارض خروجی زائران عتبات را موردتوجه قرارداد و خاطرنشان کرد:  مبلغ عوارض خروج زمینی 12 هزار و 500 تومان  و عوارض خروج هوایی 37 هزار و 500 تومان است.

رضایی با اشاره به الزامی بودن بیمه زائران اربعین گفت: با توجه به اینکه حق بیمه برای افراد مختلف متفاوت است لازم است زائران با مراجعه به دفاتر بیمه خود را بیمه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید