مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از تولید 5 هزار و 200 تن گوشت مرغ در شهرستان بهار خبر داد.

هوشنگ کرمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: بر اساس گزارش معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان واحدهای فعال پرورش مرغ گوشتی شهرستان بهار در 6 ماهه اول سال جاری تعداد 2میلیون و 540 هزار قطعه جوجهریزی داشتهاند.
وی در ادامه اضافه کرد: از این قطعه جوجه به مقدار 5 هزار و 200 تن گوشت مرغ در شهرستان بهار تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار خاطرنشان کرد: این میزان تولیدی 21 درصد تولید گوشت مرغ استان را شامل میشود که شهرستان بهار در استان مقام اول تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است .
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار