۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:47
کد خبر : 8782493
۱۴:۰۹

۱۳۹۵/۰۹/۰۴
مسئول سازمان بسیج کارمندان گیلان در گفتگو با بسیج:

هرکس از تسلط قدرت های بیگانه به کشور بیزار باشد بسیجی است

مسئول سازمان بسیج کارمندان گیلان با اشاره به اینکه بسیج مختص قشرخاصی نیست افزود: هر کسی که در دل برای سرنوشت خود؛و این ملت و آینده ایران اسلامی ارزش قائل است و هرکس از تسلط قدرت های بیگانه به کشور بیزار باشد بسیجی است.

حسن حبیبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، با نقش بسیج در دهه چهارم انقلاب اظهار کرد: حوادث پرالتهاب ماه های ابتدایی شکل گیری انقلاب اسلامی، ضرورت بسیج همگانی ملت برای دفاع از امنیت کشور در برابر ناآرامی های ایجادشده توسط دشمنان انقلاب را ایجادکرد.

وی تصریح کرد: در این میان ماجرای تسخیرلانه جاسوسی آمریکا که مرکز توطئه افکنی علیه جمهوری اسلامی ایران، ضرورت وجود نیروهای منسجم، آموزش دیده، انقلابی، مردمی برای دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی را بیش از گذشته فراهم کرد.

مسئول سازمان بسیج کارمندان گیلان با بیان اینکه تشکیل بسیج در انقلاب از برکات الهی بود که در دل حضرت امام (ره) به ملت و کشور ارزانی شد گفت: برخی از مخالفان پس از پایان دوران دفاع مقدس، بسیج و دشگر نهادهای انقلابی از جمله سپاه پاسداران را مانع رسیدن به منافع حزبی وسیاسی می دیدند و انوقت بعد از جنگ پایان عمر بسیج را طرح می کردند؛ اما امام بزرگوار با دوراندیشی و درایت والای خود با دستور تشکیل بسیج دانشجو و طلبه بسج را حافظ آرمان های اسلام معرفی کردند که باید روز به روز توسعه پیداکند و روحیه بسیجی و معرفت بسیجی باید فراگیر شود.

حبیبی با اشاره به اینکه بسیج مختص قشرخاصی نیست افزود: هر کسی که در دل برای سرنوشت خود؛و این ملت و آینده ایران اسلامی ارزش قائل است و هرکس از تسلط قدرت های بیگانه به کشور بیزار باشد بسیجی است.

وی اضافه کرد: در حقیقت همه انسان های مومن؛ آگاه، بصیر، متعهد و علاقه مند بکار در هر عرصه ایی از عرصه های انقلاب عضو و خانواده بزرگ بسیج اند.

حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: از بزرگترین مسئولیت های مجموعه بسیج در کشور این است که از هویت ملی و دینی پاسداری کند زیرا پشتوانه اصلی نظام و انقلاب بسیج است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید