رییس انجمن عکاسان دفاع مقدس در نمایشگاه مطبوعات:

جمع آوری بیش از یک میلیون عکس دفاع مقدس/ چهار جلد کتاب عکس به زودی منتشر می شود

رییس انجمن عکاسان دفاع مقدس از جمع آوری بیش از یک میلیون فریم عکس از دوران ۸ سال دفاع مقدس خبر داد و گفت: به زودی چهار جلد کتاب عکس منتشر می شود.
کد خبر: ۸۷۸۶۰۶۲
|
۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
به گزارش سرویس بیاد فرهنگی روایت خبرگزاری بسیج ،  «سید عباس میرهاشمی» رییس انجمن عکاسان دفاع مقدس و «سعید صادقی» از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در نشست عصر شهید سعید جان بزرگی که به همت انجمن روزنامه نگاران و عکاسان دفاع مقدس در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاریها برگزار شد، عکاسان دوران جنگ تحمیلی را به سه دسته تقسیم کرد و اظهار داشت: عکاسان زمان جنگ را به سه دسته عکاسان قبل از جنگ، عکاسان حین جنگ و عکاسان بعد از جنگ تقسیم بندی می شوند.
 
وی ادامه داد: عکاسان پیش از جنگ عکاسانی بودند که از سوی خبرگزاری ها و مطبوعات مشغول بودند. عکاسان حین جنگ نیز عکس های دسته جمعی بسیاری را به ثبت رساندند.
 
میرهاشمی عنوان کرد: دسته سوم عکاسان به دلیل اینکه در همه نقاط حاضر بودند دارای عکسهای ناب تری هستند.
 
وی با بیان این که برخی از تصاویر به ثبت رسیده در دوران دفاع مقدس به مرور زمان از بین رفته اند، عنوان داشت: 12 سال پس از جنگ جمعی از عکاسان از این موضوع ابراز نگرانی کردند، از این رو عاملی برای تشکیل انجمن عکاسان دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی شد.
 
میرهاشمی افزود: سال 76 به همت جمعی از عکاسان انجمن عکاسان دفاع مقدس تاسیس شد. پس از ایجاد اعتمادسازی میان عکاسان، انجمن سعی در جمع آوری نگاتیوها کرد. تا به امروز بیش از یک میلیون فریم عکس اسکن و طبقه بندی شده است.
 
رییس انجمن عکاسان دفاع مقدس اظهار کرد: در همین راستا حدود 15 جلد کتاب به چاپ رسیده و این روند ادامه دارد.
 
وی در پایان عنوان کرد: در حال حاضر تهیه و انتشار چهارجلد کتاب در دستور کار داریم.
 
** اعتماد به نظام و تعلق خاطر به انقلاب رمز موفقیت ما در دوران دفاع مقدس بود  
 
سعید صادقی، از پیشکسوتان عکاسی انقلاب و دفاع مقدس نیز در این مراسم اظهار داشت: تعهد و احساس مسئولیت رزمندگان و ملت ایران در دوران دفاع مقدس باید بازگو شود و به عنوان یک الگوی رفتاری مولفه‌های آن تبیین شود.

وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس با وجود اینکه در بحرانی‌ترین شرایط قرار داشتیم، اما به دلیل آنکه انسانهای اطرافمان از ریا و نقاب به دور بودند، احساس امنیت بیشتری می‌کردیم.

به گفته صادقی انقلاب و دفاع مقدس شرایطی را فراهم کرد که همه ارکان جامعه به یکدیگر اعتماد داشته باشند. 
 
وی با اشاره به اینکه ما در دوران دفاع مقدس توانستیم با عکاسی زبان دیپلمات‌ها را دگرگون کنیم، گفت: هنوز هم عکس‌های ما در مجامع بین المللی مورد توجه همه قرار دارند، چرا که عکس‌ها به عنوان یک زبان ارتباطی خودشان را بروز می‌دهند. 
 
صادقی در رابطه با شهید سعید جان بزرگی گفت: پس از اینکه در عملیات رمضان با عدم الفتح مواجه شدیم و من نیز به مدت سه ساعت در دست عراقی‌ها اسیر بودم و به شکر خدا توانستم از دست‌شان نجات یابم بسیار ناراحت به مواضع خودی رسیدم. سعید در آن شرایط مانند یک مادر من را تر و خشک کرد و اولین قطره آبی را که با دستانش به من داد هرگز فراموشم نخواهد کرد. آنچه که من از نسل جوان انتظار دارم، این است که یاد جان بزرگی را گرامی بدارند و شجاعت، جسارت و تعهد ملی و دینی داشته باشند.

این عکاس جنگ گفت: اتحادی که آن زمان وجود داشت تمام کمبودها را از میان برده بود و این در شرایطی بود که ما تحریم بودیم.  
 
** سعید جان بزرگی هنرمند متعهد و خوش فکر بود
 
سعید علامیان، پیشکسوت روزنامه‌نگاری و دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران دفاع مقدس نیز با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم با برگزاری چنین جلساتی  مطالب کمتر بازگو شده دوران دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنیم، گفت: شهید جان بزرگی عبارتی به نام «هنرمند بسیجی» را مطرح کرد که مصداق اولش خود او بود.

وی ادامه داد: سعید یک هنرمند متعهد، خوش فکر و محجوب بود و ایده‌هایش بسیار خاص بود. 
ارسال نظرات
آخرین اخبار