۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
05:43
کد خبر : 8789741
۱۵:۳۸

۱۳۹۵/۰۹/۱۸
آیت‌الله مسعودی خمینی عنوان کرد

غفلت تاریخ اسلام از شخصیت حضرت آمنه(س)

تولیت سابق آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به غفلت تاریخ اسلام از شخصیت حضرت آمنه(س) گفت: بعضی از روایاتی که در خصوص حضرت آمنه سلام الله علیها آمده، دارای مفاهیم عمیق و پرمحتوایی است که برای هر کدام می‌توان کتابی نوشت.
غفلت تاریخ اسلام از شخصیت حضرت آمنه(س)
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت‌الله علی اکبر مسعودی خمینی در دیدار اعضای ستاد کنگره حضرت آمنه(س) اظهار کرد: حضرت آمنه بنت وهب از شخصیت‌هایی است که باید در معرفی ایشان کتاب‌های مفصلی نگاشته شود چرا که این خانم،‌ مادر پیامبری عظیم‌الشأن بوده و حضرت را 9 ماه در بطن خود نگه داشته است.

استاد حوزه علمیه قم افزود: خداوند به رسول گرامی اسلام دستور داده است که باید شفیع مادر خود باشد و یکی از مقامات حضرت رسول این است که در بطن آمنه بنت وهب بوده است.

تولیت سابق آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) خاطرنشان کرد: بعضی از روایاتی که در خصوص حضرت آمنه سلام الله علیها آمده، دارای مفاهیم عمیق و پرمحتوایی است که برای هر کدام می‌توان کتابی نگاشت.

مسعودی‌خمینی با اشاره به کم کاری و غفلت در خصوص حضرت آمنه(س) گفت: اساسا وقتی تاریخ مطالعه می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد کم کاری و غفلت در خصوص این شخصیت کاملا مشهود است و باید در تاریخ بررسی شود و شخصیت شناسی ایشان مورد واکاوی قرار گرفته و به جامعه اسلامی معرفی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید