لارگانی گفت: یکی از دلایلی که دشمن در مقابل ما گستاخ و پررو شد و خواسته های مختلفی را در مقابل طرف مذاکره کننده ما مطرح می کرد به فتنه 88 برمی گردد.
حجت الاسلام ناصر موسوی لارگانی نایب رئیس کمیسوین اقتصادی مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به نقض برجام توسط آمریکا و تمدید تحریم های 10 ساله علیه ایران گفت: مجلس شورای اسلامی در پسا برجام یک طرح 2 فوریتی تصویب کرده و تکلیف دولت را در ماده 3 روشن و مشخص کرده است.
وی افزود: هر چند در آن موقع مجلس نیز در تصویب برجام حقیقتا خیلی شتاب زده عمل کرد و در کمترین زمان ممکن برنامه برجام را به تصویب رساند و رئیس مجلس توجهی به هشدارها و مخالفت علمای مجلس ان زمان که بیانیه امضاء کردند و مخالف خود را با برنامه برجام و تصویب اندر صحن علنی مجلس اعلام کردند نکرد ولی با این 2 فوریتی که تصویب شده دولت مکلف است هر جا که طرف مقابل به آن عهد پیمانی که در توافق هسته متعهد شده عمل نکرد بلا فاصله دولت باید برنامه هسته ای خود را با جدیت تمام از سر بگیرد و شروع کند.
لارگانی خاطرنشان کرد: در برجام هیئت مذاکره کننده آنطوری که دقت نظر را باید رعایت می کردند انجام ندادند و دقت نظر کافی نداشتند لذا متاسفانه قدمهای زیادی را برای جلب نظر طرفهای مقابل برداشتیم ولی آنها یک قدم هم بر نداشتند.
وی ادامه داد:ما سانتریفیوژهای نطنز را برداشتیم ، قلب راکتور آب سنگین اراک را تخلیه کرده و با بتن پر کردیم ، اورانیوم غنی شده را از کشور خارج کردیم یعنی همه تعهداتی را که داشتیم را انجام دادیم بدون اینکه در مقابل یک قدم طرف مقابل بردارد و به عهد خود پایبند باشند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: آقای روحانی در همه برنامه ها و سخنرانی های خود میگفت ما هیچ توافقی را امضا نمی کنیم مگر اینکه تمام تحریم ها برداشته شود ولی متاسفانه تحریم ها برداشته نشد حتی یکسری تحریم های جدید علیه کشور اعمال شد لذا دولت باید بدون هیچ اغماضی فعالیت های هسته خود را از سر بگیرد.
لارگانی گفت: یکی از دلایلی که دشمن در مقابل ما گستاخ و پررو شد و خواسته های مختلفی را در مقابل طرف مذاکره کننده ما مطرح می کرد به فتنه 88 برمی گردد تا قبل از شروع فتنه 88 خود رئیس جمهور امریکا انرژی هسته ای و غنی سازی را حق مسلم ملت ایران دانست و اعلام کرد ایران می تواند غنی سازی اورانیوم داشته باشد.
گفت و گو: ابراهیم حاتمی
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار