رئیس مجمع بسیج عشایری چهارمحال و بختیاری:

هفته وحدت فرصتی برای خشکاندن ریشه عوامل تفرقه است

طهمورث فتاحی در گفتگو با خبرنگار بسیج، تإکید کرد: وحدت سد دفاعی امت مقابل تفرقه افکنی های دشمن و نماد عزت و عظمت آن است .
کد خبر: ۸۷۹۰۶۷۲
|
۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۳

طهمورث فتاحی، رئیس مجمع بسیج عشایری استان چهارمحال و بختیاری در حاشیه نشست با سرهنگ پاسدار اکبر رئیسی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری استان، با تبریک میلاد مسعود ختمی مرتبت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم ) و امام جعفر صادق علیه السلام به تشریح اهمیت هفته وحدت و یکپارچگی قبایل و عشایر و اقوام مختلف در گفتگو با خبرنگار بسیج، پرداخت.

طهمورث فتاحی، اظهار کرد: اسلام یک دین و آئینی فراگیر و جهانی است که هدف آن ایجاد یک امت واحد و یکپارچه تحت یک حکومت اسلامی در میان اقوام و مذاهب گوناگون موجود است.

رئیس مجمع بسیج عشایری استان چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از راه های نهادینه سازی وحدت مذاهب اسلامی بصیرت افزایی و آگاه سازی همگانی است و امروزه لزوم و اهمیت این وحدت بیش از بیش برای جامعه بشریت احساس می شود.

وی گفت: ملت ایران با وجود تنوع قومی که در تمامی بخش های شمالی، جنوبی، شرقی غربی و مرکزی این سرزمین پهناور گسترده شده اند، کمترین فاصله اجتماعی را دارند و بحمدالله به بالاترین سطح آگاهی سیاسی و هم افزایی در زمان معاصر رسیده اند.

این مقام مسئول، تصریح کرد: فراوانی ازدواج ها بین مردان و زنان از گروه های قومی مختلف در ایران و اختلاط بین اقوام ایرانی مصداق بارز نبود فاصله اجتماعی در کشور است و نمونه های این وحدت و یکپارچگی را می توان در تاریخ معاصر ایران، مشارکت در انقلاب اسلامی و پیروزی آن در سال ۵۷ و همچنین تجربه ۸ سال دفاع مقدس دانست، که اقوام مختلف ایرانی در دفاع از مرزهای جغرافیایی و ارزش های اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی توانستند با وحدت و انسجام مثال زدنی و در سایه ی امامت و رهبری بی بدیل معمار کبیر انقلاب شگفتی ساز شده و در بزرگترین جنگ منطقه ای در قرن بیستم نظام سلطه و استکبار را به زانو در آورند.

فتاحی، خاطرنشان کرد: مهمترین وجوه مشترک اقوام ایرانی؛ دین، زبان و فرهنگ اسلامی و ملی است که هویت قومی ملت ایران را تشکیل می دهد.

وی، ادامه داد: اقوام و عشایر ایرانی بین خود مرزهای جامعه شناختی دارند؛ اما در مواجه با هرگونه تهدید خارجی بر روی اصول و آرمانهای دینی و ملی همگی به صورت واحد و یکپارچه عمل کرده و در مقابل تهدیدات ایستادگی می کنند.

رئیس مجمع بسیج عشایری استان، وحدت را سد دفاعی امت مقابل تفرقه افکنی های دشمن و نماد عزت و عظمت آن دانست و با بیان اینکه؛ وحدت شیعه و سنی برای صیانت از قدرت اسلام ضروری و حیاتی است، گفت: در هفته وحدت باید ریشه عوامل تفرقه خشکانده شود.

فتاحی، محور قرار دادن پیامبر و قرآن را یکی از راه های اتحاد و هوشیاری مقابل دسیسه های دشمن دانست و افزود: توسل به سیره پیامبر رحمت، راه مقابله با ترفندها و دسیسه های دشمنان است؛ چرا که آنها برای رسیدن به اهداف شوم خود می خواهند به هر قیمتی اتحاد مسلمانان را از بین ببرند.

وی، گفت: یکی دیگر از راه های نهادینه سازی وحدت مذاهب اسلامی، بصیرت و آگاه سازی است و وظیفه علما و دولتمردان و اندیشمندان تحقق بخشیدن به شعار امت واحده است.

فتاحی در ادامه یادآور شد: امروزه شعار انقلاب اسلامی در کوچه پس کوچه های کشورهای منطقه شنیده می شود و وحدت اقوام مختلف ایرانی همواره باعث یاس و ناامیدی دشمنان بوده است و امروزهدف آمریکا از تاسیس و بزرگنمایی تروریسم و سلفی گری در جهان، جایگزین کردن آن با انقلاب اسلامی و رشد دستاوردهای جهانی آن است.

وی گفت: من معتقدم مردم ایران از همه اقوام و ساکنان آن به سفارش آیه قرآنی؛((واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا)) به خوبی عمل کرده اند، و این وحدت و یکپارچگی ملت حاصل پیروی از اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه و آله و سلم) ، ارزشهای ملی و مذهبی است.

فتاحی افزود: این عوامل وحدت آفرین در نواحی و مناطق مختلف کشور و با نژادها و قومیتهای مختلف صرف نظر از سایر عوامل نیز به چشم می خورد و و این موضوع یکی از عرصه های مهم قدرت نرم کشور می باشد.

رئیس مجمع بسیج عشایری استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بدیهی است نیروهای مومن، متعهد، دلسوز و انقلابی مناطق روستایی و عشایری بویژه جوانان عزیز که نقش ارزنده ای در آینده کشور دارند، مهمترین ذخایر نظام محسوب می شوند و مسئولین کشور باید این ظرفیت عظیم را قدر بدانند و از آن در توسعه کمی و کیفی کشور یاری بجویند.

وی در پایان گفت: بنده معتقدم تکریم و معرفی الگوهای نمونه فرهنگ و هنر روستا و عشایر، شبکه سازی و توانمندسازی و انتقال تجربیات روستائیان، بررسی راهکارهای پیشرفت فرهنگی آنها و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در روستاها با استفاده از ظرفیت های بومی و محلی مناطق روستایی وعشایری نقش ارزنده و تاثیرگذاری در روند توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور دارد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار