۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
11:16
کد خبر : 9699695
۰۰:۱۶

۱۴۰۴/۰۵/۰۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فارسان؛

جهاد تبیین سد نفوذ دشمن در جنگ شناختی است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان، گفت: جهاد تبیین سد راه نفوذ دشمن در جنگ شناختی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال وبختیاری؛ سرهنگ پاسدار علیرضاعربی فرد، در جلسه شورای فرهنگی عمومی این شهرستان،به تشریح آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، با تمرکز بر جنگ شناختی و رسانه‌ای دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت. 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان، با لزوم دشمن شناسی و مقابله با ترفتدهای رسانه ای دشمنان، ادامه داد: نسبت به این جنگ دشمن هشدار داد و جهاد تبیین را از راهکار اثر مند مقابله با این تهدید دشمن عنوان کرد.

وی، با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیک و تمدن کهن ایران، تأکید کرد: جنگ امروز، جنگ بر سر اسلام ناب و انقلاب اسلامی ایران است؛ دشمنان این مرز و بوم با هدف قرار دادن هویت، فرهنگ و استقلال ما، به دنبال تضعیف و تسلط بر کشور هستند.

سرهنگ عربی فرد، جهاد تبیین را فریضه‌ای واجب برای مقابله با این جنگ شناختی دانست و افزود: امروز، وظیفه همه ماست که با روشنگری و تبیین واقعیت‌ها، نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم. نباید اجازه دهیم آنان با دروغ و فریب، افکار عمومی را منحرف کنند.

وی، در ادامه سخنان خود، به تشریح اهداف دشمن از تحمیل جنگ اقتصادی، رسانه‌ای و سیاسی به ایران پرداخت و تصریح کرد: دشمنان ما به دنبال از بین بردن زیرساخت‌های اقتصادی و هسته‌ای، ایجاد تفرقه و ناامیدی در بین مردم و برهم زدن ثبات و امنیت کشور هستند. اما به لطف خدا و با وجود با برکت امامین انقلاب اسلامی، هوشیاری مردم و مسئولان، تاکنون نتوانسته‌اند به اهداف شوم خود دست یابند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان، با اشاره به نقش رهبری مقام معظم رهبری در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان، گفت: رهبری فرزانه انقلاب با هدایت‌های حکیمانه خود، همواره کشتی انقلاب را از میان امواج سهمگین توطئه‌ها به سلامت عبور داده‌اند. امروز نیز، با پیروی از رهنمودهای معظم له، می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید