به گزارش خبرگزاری بسیج از روابط عمومي ستاد مبشر غدير شهرداري يزد، علاقمندان به شركت در اين پويش ميتوانند حديثي از حضرت محمد (صل الله علیه و آله ) يا حضرت علي (علیه السلام) را در دست گرفته و از آن عكس تهيه كنند.
شركتكنندگان ميتوانند حديث مورد نظر خود را با ذكر منبع به صورت خوشنويسي، دست نويس يا هر شكل ديگري ارسال نمایند.
شركت در اين پويش مردمي براي همه رده هاي سني آزاد است و شركت كنندگان بايد تصاوير خود را به سايت مبشر غدير به نشاني mobasherghadir.ir یا سامانه هوشمند مبشران در تلگرام به آدرس @mobasheran_bot ارسال كنند.
نفرات اول تا سوم اين پويش فرهنگي از طريق کسب بالاترین بازديد در کانال پویش مردمی یامحمد یا علی علیهما السلام به نشاني @poyeshvahdat مشخص مي شوند
نفر دوم نيز از دارندگان بازديدهاي 2 هزار تا 5 هزار در کانال ياد شده و نفر سوم از دارندگان بازدیدهای 500 تا 2 هزار به قید قرعه انتخاب مي شوند.
ضمنا تمامي شركت كنندگان در اين پويش نيز در يك قرعه كشي شركت داده مي شوند و به 10 نفر از شركت كنندگان به قيد قرعه بسته هاي فرهنگي اهدا مي شود.
علاقمندان تا 12 بهمن ماه فرصت دارند در اين پويش مردمي شركت كنند.