۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:53
کد خبر : 8793216
۱۹:۱۲

۱۳۹۵/۰۹/۲۷
امام جمعه بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ؛

سوریه و عراق به زودی از لوث تکفیری ها پاک می شوند

حجت الاسلام محمدی گفت: با رشادت های مدافعان حرم و اتحاد جبهه مقاومت، به زودی عراق و سوریه تروریست های تکفیری پاک خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام مجتبی محمدی در خطبه های نماز جمعه این هفته بخش چندار با اشاره به پیروزی رزمندگان مقاومت در سوریه و آزادسازی شهر حلب اظهار داشت: عده ای از کارشناسان گمان می کردند بشار اسد در سوریه شکست خواهد خورد و به فکر جایگزین برای او بودند اما مقام معظم رهبری با صلابت و درایت فرمودند" اسد باید بماند و پیروزی از آن ملت سوریه است."

سوریه و عراق به زودی از لوث تکفیری ها پاک می شوند

خطیب جمعه چندار افزود: اهمیت آزادسازی حلب همانند آزادسازی خرمشهر در دوران جنگ تحمیلی است.

وی گفت: همانطور که امام خمینی فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد و به دنبال آن سرنوشت جنگ تحمیلی تغییر پیدا کرد ان شاء الله با رشادت دلاورمردان مدافع حرم و رزمندگان محور مقاومت، کشور سوریه از لوث وجود تکفیری ها و تروریست های داعش پاک خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید