وی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی با وجود اینکه میتواند منجر به ایجاد شغل و پایداری اشتغال در جامعه شود اما در بودجه آموزشی کشور تنها 1.2 درصد سهم دارد افزود: اگر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید به آموزشهای مهارتی توجه کنیم و این آموزشها باید در برنامه ششم توسعه جایگاه خاصی داشته باشد و از نمایندگان مجلس نیز انتظار داریم به صورت جدی به آموزشهای مهارتی توجه داشته باشند.
رحمتی با بیان اینکه حدود 20 هزار شغل در کشور وجود دارد که سازمان فنی و حرفهای متولی آموزش 3 هزار شغل است خاطرنشان کرد: حداقل 70 درصد آموزشدیدههای فنی و حرفهای به اشتغال دست پیدا میکنند.
قائم مقام رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور با تاکید بر اینکه فرهنگ اشتغال و نگاه جوانان به شغل باید تغییر یابد عنوان کرد: شغل داشتن به معنای استخدام رسمی در ارگانهای دولتی نیست بلکه معنای واقعی شغل یعنی ورود به عرصه تولید و در چرخه تولید قرار گرفتند.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای آموزشهای مهارتی گفت: یکی از برنامههای اصلی ما برونسپاری آموزشهای فنی و حرفهای و اجرای آموزش توسط بخش خصوصی است در گذشته به دنبال این بودیم که دولت در هر مکانی با سرمایهگذاری کلان مرکز آموزش فنی و حرفهای با کارگاههای مجهز و بدون مشتری بسازد اما در حال حاضر این رویکرد تغییر کرده است.