وی افزود: هم اکنون جشنواره خوراکهای سنتی فارس در باغ ملی واقع در چهار راه حافظیه شیراز در حال برگزاری است و تا 30 آذرماه همزمان با فرا رسیدن شب یلدا و برگزاری مراسم تجلیل از شرکتکنندگان به اتمام میرسد.
خوراکهای سنتی استان فارس در باغ ملی شیراز معرفی میشود
مدیرکل میراث فرهنگی فارس از برگزاری سومین جشنواره خوراکهای سنتی این استان در شیراز خبر داد و گفت: یکی از اهداف این جشنواره تخصصی جذب گردشگران و آشنایی آنها با خوراکهای سنتی استان در زمانهای کم مسافر است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس، مصیب امیری با مثبت ارزیابی کردن استقبال مردم از جشنواره کشوری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: در 2 ساله گذشته در شیراز جشنواره خوراکهای سنتی فارس برگزار میشد که امسال مقارن با نخستین سال برگزاری جشنواره ملی سفره ایرانی فرهنگ گردشگری شد.
به گفته وی نشست تخصصی اندراحوالات شیخ ابواسحاق اطعمه شیرازی از برنامه جنبی این نمایشگاه است.
در این جشنواره تعداد 51 غرفه پیشبینی شده است که در آنها خوراکهای سنتی اقوام و شهرستانهای استان فارس معرفی و عرضه میشود.
وی درباره اهداف برگزاری این جشنواره افزود: معرفی و شناساندن غذاهای سنتی
فارس به عموم مردم به ویژه گردشگران داخلی و خارجی و نسل جوان، تلاش برای
حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی فارس در میان مردم به عنوان بخشی از میراث
معنوی ایرانی، ایجاد رونق بیشتر گردشگری، ترویج استفاده از غذاهای سنتی
ایرانی در میان مردم از اهداف این جشنواره است.