
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، به همت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود نخستین کارگاه آموزشی مربیان پیش دبستانی با حضور مجید گلی روانشناس و مشاور برجسته شهرستان در محل مرکز آموزش ضمن خدمت فرهنگیان برگزار گردید.
در این کارگاه که قریب یکصد نفر از مربیان مراکز پیش دبستانی حضور داشتند گلی با اشاره به مصادیقی از ناهنجاریهای اجتماعی موجود در جامعه و واکاوی ریشه های آن در سنین کودکی،بر اهمیت و حساسیت نقش مربیان در آموزش و تربیت نوآموزان در دوره پیش دبستانی بعنوان پایه و اساس شکل گیری شخصیت اجتماعی شهروندان آینده کشور تأکید نمودند.
وی با تکیه بر اصول علم روانشناسی رشد و روایات و احادیث مرتبط، به تشریح ویژگیهای خاص شخصیتی، نیازها و علایق کودکان و شیوه های برخورد با آنان پرداختند و ارتقاء و تقویت سطح آگاهی مربیان و برنامه ریزی برای آگاهی و توجیه بیش از پیش والدین نسبت به دنیای لطیف و ظریف کودکان و وظایف حساس خود در قابل تربیت آنان خواستار شد.
در حاشیه این کارگاه رضائی کارشناس آموزش ابتدایی و نوده سرگروه آموزشی دوره پیش دبستانی ضمن تقدیر و تشکر از حضور پر شور مربیان محترم، نکاتی را پیرامون طرح و برنامه های اجرایی در دوره پیش دبستانی بیان نمودند.