به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ جلسه قرارگاه هم اندیشی و هماهنگی فعالیت های دانش آموزان دختر با حضور مدیر سازمان بسیج دانش آموزی٬ فرماندهان حوزه ها٬ بسیج جامعه زنان٬ دانش آموزان نخبه و نمایندگان دیگر اقشار استان چهارمحال و بختیاری برگزار گردید.
سرهنگ پاسدار حاتم ریاحی، مدیر سازمان بسیج دانش آموزی استان چهارمحال و بختیاری؛ هدف از برگزاری این کارگروه را اجرای تدابیر ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) و سرعت بخشیدن به روند تربیت دختران دانش آموز و آینده سازان نظام و تمدن اسلامی بیان کرد.
در این جلسه مقرر شد؛ سازمان بسیج دانش آموزی از ظرفیت ها و مساعدت های سایر اقشار در این قشر بهره گیری نماید و تعاملات خود را نیز افزایش دهد.
همچنین سازمان بسیج دانش آموزی به منظور تحقق بخشیدن به ارزش های انقلاب و تربیت دانش آموزان انقلابی در عرصه های مختلف از جمله خانواده٬ عفاف و حجاب٬ آموزش سبک زندگی اسلامی و.... برنامه ریزی لازم را در سطح مدارس داشته باشد.