۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:02
کد خبر : 8810125
۱۳:۲۰

۱۳۹۵/۱۰/۳۰

ماهیت انقلاب اسلامی مقابله با استکبار است

مربی صالحین در نشست هیئت عاشقان ولایت پایگاه امام زمان(عج) برزندیق گفت:در تفکر امام خمینی(ره) استکبار ستيزي بر چند مؤلفه اساسي استوار بود که مهم ترین شاخصه آن الهي بودن مبارزه و خطرناکترین آن بحث نفوذ است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، ولی حقیقت افزود: تداوم توطئه‌هاي امريكا عليه انقلاب اسلامي پس از پيروزي انقلاب موجب شد که امام راحل یکی از اهداف خود را مبارزه با استکبار جهاني و در رأس آن امريكا قرار دهد.

وی با اشاره به سخنان رهبر فرزانه انقلاب، اظهار داشت: رابطه ما با امریکا رابطه گرگ با میش است پس بنابراین باید تلاش کنیم ماهيت اسلامي استکبارستيزي را به ملت ايران گوشزد کنیم و امام خمینی(ره) نیز در اين مسير تلاش های زیادی کردند.

حقیقت اظهار داشت: دشمن در این برهه تلاش دارد با نفوذ به آن چیزهایی که تا به حال در انقلاب اسلامی موفق به آن نشده، دست پیدا کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید