رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

ایران مقصدی امن برای گردشگران تمام کشورهاست

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران را مقصدی امن برای گردشگران تمامی کشورها دانست.
کد خبر: ۸۸۱۰۲۳۹
|
۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۲

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ زهرا احمدی‌پور ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان مرکزی  اینکه ایران از منابع گردشگری به درآمد دست پیدا کند، کمکی مثبت در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود تا بتوانیم به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کنیم و از تکان‌های سیاسی که می‌توانند اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار دهد خارج شویم.

وی با بیان اینکه ورود هر گردشگر به معنای ایجاد سه فرصت شغلی در کشور است، گفت: دو هفته گذشته گلموبرگ اعلام کرد در سال 2017 ایران مقصد گردشگری دنیا خواهد بود و سال 2017 سال گردشگری پایدار است. در دنیا نیز محور توسعه بر مدار گردشگری بنا نهاده شده است.

احمدی‌پور بهترین راه را استفاده از سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های حوزه گردشگری دانست و گفت: زیرساخت‌های گردشگری موجود در ایران تفاوت‌های بسیاری با سایر کشورها دارد، ایران کشوری سرشار از سرمایه‌های فرهنگی، تاریخی و تمدنی است که با توالی این سیر تمدنی در نوع خود کم‌نظیر است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش میراث‌ فرهنگی بسیار اثرگذار خواهد بود، گفت: بایستی بر روی میراث‌های تاریخی و طبیعی که پراکندگی مناسبی دارند برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم از ظرفیت موجود در بخش جذب گردشگر بهره بگیریم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه ایران مقصدی امن برای گردشگران تمامی کشورهاست، تصریح کرد: گردشگری ایران با گردشگری جهان متفاوت است چراکه تنها به یک نوع گردشگری اکتفا نکرده‌ایم. انواع گردشگری‌های دنیا در ایران به‌صورت تجمعی وجود دارد و در کنار این منابع، ارزشی تحت عنوان صنایع دستی در کشور داریم که در تمام شهرها و روستاها به‌ صورت منحصر به ‌فرد مشهود است.

احمدی‌پور با بیان اینکه سال گذشته برای نخستین بار بازار بزرگ صنایع دستی ایران در هلند افتتاح شد، گفت: این بازار امسال در پاریس افتتاح میشود همچنین در بخش صادرات صنایع دستی ایران اقدامی دیگری که انجام دادیم این است که تا پایان سال یک هیئت بزرگ از اروپا برای خرید صنایع دستی وارد کشور می شوند. از طرف دیگر برای نخستین ‌بار انجمن صادرکنندگان صنایع دستی را شکل دادیم.

وی افزود: در سال میلادی جدید دست کم شش رویداد آسیایی و بین‌المللی در عرصه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ایران آغاز می‌شود که در بهمن ماه شاهد اولین رویداد هستیم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی مکلف شده که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تعداشغل در عرصه گردشگری و صنایع دستی ایجاد کند و تمام تلاش خود را بر مبنای استفاده از این ظرفیت‌ها گذاشته‌ایم. بنابراین اگر باور داشته باشیم که فعالیت‌های این سازمان متعلق به یک بخش نیست و همگانی است می‌توانیم از ظرفیت‌های موجود سطح کشور ایجاد اشتغال داشته باشیم

احمدی‌پور با اشاره به نزدیکی ایام نوروز گفت: نوروز 96 بسیار متفاوت از سال‌های گذشته خواهد بود چراکه 12 کشور با محوریت ایران پذیرفتند که پدیده نوروز را به عنوان یک میراث مشترک در یونسکو به ثبت رسانده و پیام نوروز را پیام اعتدال بدانند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار