
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام لطیف ذاکر افزود: در ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی همه ساله شاهد اجرای مراسم و یادبودهای زیادی در همه نقاط کشورمان هستیم که این امر طراوت و شادابی خاصی به جامعه بخشیده است.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر این شهرستان افزود: تزئین محیط علمی و فرهنگی دانشگاها، تهیه و نصب بنر مناسبت ایام اله مبارکه دهه فجر در میادین اصلی شهر، برگزاری مسابقات فرهنگی و کتابخوانی، برپایی نمایشگاه های روز شمار انقلاب و کاریکاتور، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری نشست سیاسی و همایش تنویر افکار و اندیشه های سیاسی حضرت امام (ره) را از اهم برنامه های مراکز علمی دانشگاهی در دهه فجر سال 95 خواند.
رئیس کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر شهرستان در پایان اظهار داشت: کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز علمی ضمن تجدید میثاق با آرمان های معمار کبیر انقلاب و اطاعت از ولی امر مسلمین با حضور پرشور در راهپیمایی یوم اله 22 بهمن مشت محکمی بر دهان ابرقدرت ها و استکبار جهانی خواهند زد.