۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:26
کد خبر : 8815823
۱۷:۴۱

۱۳۹۵/۱۱/۱۱
مدیران کل اوقاف و امور خیریه و کمیته امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی مطرح کردند؛

استفاده از ظرفیت موقوفات برای حمایت از مددجویان کمیته امداد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در دیدار با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)، با اشاره به ظرفیت‌های موجود در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی(ره) می‌تواند با استفاده از ظرفیت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، به اجرای برنامه‌های فرهنگی مذهبی خود در داخل آستان مطهر امام‌زادگان استان بپردازد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه اذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام مصایبی با اشاره به تشکیل کارگروهی بین اداره اوقاف و امور خیریه استان و کمیته امداد، خاطرنشان کرد: این کارگروه در راستای بررسی موضوعات و برنامه‌های مشترک اقدام کرده تا پس از طرح موضوعات و اهداف، مراتب طی جلسه‌ای با حضور مدیران بررسی شود.

مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) استان نیز در این نشست بیان کرد: ریاست کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در سطح استان‌ها به تعامل و ارتباط کمیته امداد با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تاکید دارند تا این دو دستگاه اجرایی بتوانند با تعامل، همکاری و هم‌افزایی اقدامات خوبی را انجام دهند.

محمد کلامی، ضمن پیشنهاد در خصوص استفاده از ظرفیت موقوفات در راستای ساخت مجتمع برای مددجویان، ادامه داد: کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) طرحی دارد که طی آن به ایجاد مجتمع‌های مسکونی برای مددجویان اقدام می‌کند از این رو با همکاری اداره اوقاف می‌توان هم در جهت اجرای نیات واقفان و احیای موقوفات و همچنین ساخت این مجتمع‌های مسکونی از ظرفیت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان استفاده کرد.

، طی این جلسه مقرر شد که این دو مجموعه با استفاده از ظرفیت های طرفین در راستای ایجاد اشتغال برای مددجویان همکاری کرده و هم در راستای اجرای نیات واقفان بتوانند گام‌های مشترکی بردارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید