جانشین پایگاه شکاری شهید محمد نوژه همدان مطرح کرد

ورود جدی ارتش در زمینه‌های فناوری و علم جدید

جانشین پایگاه شکاری شهید نوژه همدان با بیان این که تجهیزات محوری یکی از اولویت‌های نیروی هوایی است، گفت: در رابطه با به‌روز کردن تجهیزات گام‌های اساسی برداشته شده و ادامه دارد ولی ارتش در زمینه‌های فناوری و علم جدید نیز ورود جدی داشته است.
کد خبر: ۸۸۱۸۱۲۵
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، امیر حمیدرضا پورکریمی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران همدان اظهار داشت: قبل از انقلاب آمریکا به دنبال تجهیز نیروی هوایی ایران و تبدیل ایران به ژاندارم منطقه بود ولی این طرح یک طرح استثماری بود به گونه‌ای که در داخل بدنه نیروی هوایی کسی اجازه تعمیر و دخل و تصرف در تجهیزات را نداشت.

وی با اشاره به اینکه مستشاران نظامی تخصص لازم را در زمینه نیرو هوایی نداشتند، افزود: تنها نظارت داشتند تا قطعه‌ای توسط بدنه نیروی هوایی ایران تعمیر و تعویض نشود.

پورکریمی با بیان اینکه در 25 مهر ماه 57 برای نخستین بار پرچم شیر و خورشید به پایین کشیده شد، گفت: پایگاه هوایی همدان در آن ایام اعتصاباتی را داشتند که عده‌ای از پرسنل توسط ساواک و عوامل امنیتی دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه در آذر ماه 57 اعتصاب غذا در چند پایگاه از جمله پایگاه همدان انجام شد، تصریح کرد: در ادامه این اعتصابات رژیم تصمیم گرفت برای نیروهای دستگیر شده دادگاه تشکیل و خانواده آنها از پایگاه‌ها اخراج شود ولی آیات اعظام وقت اعلامیه‌ای صادر کردند که مردم باید از این افراد پذیرایی کنند.

جانشین پایگاه شکاری نوژه همدان با اعلام اینکه نیروی هوایی از این موقعیت استفاده کرده و شرایط را برای فرود هوایی امام خمینی(ره) فراهم کردند، عنوان کرد: پس از نشستن هواپیما و امام خمینی(ره) وارد کشور شدند نخستین مراسم استقبال در پایگاه یکم شکاری توسط پرسنل این پایگاه به عمل آمد.

وی با اشاره به اینکه حماسه بعدی نیروی هوایی دیدار همافران با امام خمینی(ره) در 19 بهمن بود، گفت: به تبع این کار رژیم سابق که هنوز در مسند قدرت بود از گارد خود می‌خواهد به پایگاه آموزشی حمله کند و پس از محاصره کار به جایی رسید که مردم نیز برای حمایت از پرسنل نیرو هوایی وارد عرصه شده و در نهایت پیروز شدند.

پورکریمی با اشاره به اینکه دیگران بر این باور بودند که با خروج مستشاران نظامی آمریکایی نیروهای جوان نمی‌توانند تجهیزات را نگهداری کرده و نیروی هوایی زمین‌گیر خواهد شد، گفت: ولی نیروی هوایی کار بسیج را به معنای واقعی عملی کرد و تا امروز نیز شاهد پیشرفت در این وضعیت هستیم.

جانشین پایگاه شکاری نوژه همدان با بیان اینکه پروژه چهارم نیروی هوایی با شروع جنگ آغاز شد، اظهار کرد: نیروی هوایی ایران نیرویی نوپا بوده و باید به داشته‌های تجهیزاتی خود بسنده کند با شروع جنگ سیر ماموریت‌های محوله به نیروی هوایی افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه نیروی هوایی تنها نیرویی است که می‌تواند عملیات تکمیلی انجام دهد، تصریح کرد: باید بعد از جنگ تجهیزات به‌روز می‌شد که پرسنل جوان ورود پیدا کرده و با کمک وزارت دفاع کلیه تجهیزاتی که قرار بود به‌روز شود در دستور کار قرار گرفت.

پورکریمی با بیان این که تجهیزات محوری یکی از اولویت‌های نیروی هوایی است، گفت: در رابطه با به‌روز کردن تجهیزات گام‌های اساسی برداشته شده و ادامه دارد ولی ارتش در زمینه‌های فناوری و علم جدید نیز ورود جدی داشته است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار