استاد حوزه علمیه گفت: رساله عملیه ازدواج باید توسط حوزههای علمیه نوشته شود و مدارس علمیه باید مواردی که موجب زندگی بهتر شود را بیان کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت الله محی الدین حائری شیرازی در همایش طلیعه حضور، ویژه طلاب خواهر جدیدالورود تهران که در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد اظهار کرد: انقلاب ما انقلابی الهی بود ولی اگر به دنبال جهانی شدن این انقلاب هستیم باید سختیهای بیشتری را تحمل کنیم.
وی با بیان اینکه نخستین ضربه این انقلاب پس از پیروزی از جانب صدام بود، افزود: این انقلاب بین المللی شده و الان این انقلاب در عراق، سوریه، لبنان و یمن هم ریشه کرده است و ان شاالله به زودی در دیگر جوامع هم این انقلاب گسترش خواهد یافت.
حائری شیرازی تصریح کرد: ضربات فرهنگی است که ضربات نظامی این انقلاب را خالص میکند؛ اگر بخواهیم این انقلاب را خالص کنیم باید در برابر جنگ نرم و تزویر ایستادگی کنیم چون رویشها اینگونه شکل میگیرند.
این استاد حوزه بیان کرد: دنیای امروز دنیایی است که میخواهد انسان را جایگزین خدا کند و به همین دلیل امروز علوم انسانی جای خدا نشسته است. در این زمینه کسانی که از علوم انسانی تبعیت میکنند از شریک خدا تبعیت میکنند ولی اگر علوم انسانی را از اسلام بگیریم عین توحید است و باید به سمتی برویم که علوم انسانی اسلامی را بنویسیم.
وی در ادامه تصریح کرد: بانکداری برگرفته از علوم انسانی بانکداری بدون قرض است ولی اگر امروز با این پولی که تورم دارد را قرض بدهیم و همان مقدار را پس بگیریم به خود ظلم کردهایم و اگر سود بگیریم به قرض گیرنده ظلم کردهایم.
وی افزود: تا وقتی پول ما این گونه باشد بانکداری ما بدون قرض خواهد بود نه بدون ربا؛ از دیگر اصول اصلی مالی این است که باید به اندازه تولید ناخالص ملی اسکناس چاپ شود نه به اندازه نیاز زیرا خلق پول و چاپ پول مولد تورم و از بین برنده قرض در جامعه است.
این استاد حوزه گفت: طلاب باید خود را وقف راه خدا کنند زیرا معنی واقعی طلبه شدن این است که انسان خود و استعدادها و تواناییهای خود را وقف راه خدا کند و علامت قبولی طلبگی این است که انسان رشد و رویش پیدا کرده و نسبت به طلبگی رغبت و حوصله پیدا میکند.
حائری شیرازی اظهار کرد: در مدارس علمیه باید سؤالات تربیتی و رفتاری جامعه پاسخ داده شود؛ باید در مدارس علمیه مادران خوبی برای فرزندان، خواهر خوبی برای خانواده، همسایه خوبی برای همسایه و همسران خوبی برای شوهران و شهروند خوبی برای جامعه تربیت شوند.
وی گفت: در گذشته در زمینه تربیت مادران کم کاری شده است و ماهیت ازدواج هنوز به خوبی بیان نشده است؛ باید این مبحث را بیان کرد که ازدواج به معنی خروج از من بودن و ورود به دوره ما بودن است. متاسفانه خیلی از جوانان که ازدواج میکنند نمیدانند از من وارد ما شدهاند و با همان منیت خود وارد زندگی میشوند که نتیجه آن تنش و درگیری است.
این استاد حوزه گفت: رساله عملیه ازدواج باید توسط حوزههای علمیه نوشته شود و مدارس علمیه باید مواردی که موجب زندگی بهتر شود را بیان کنند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار