داور بخش دلنوشته،متن ادبی و خاطره جشنواره ملی سرزمین نور :

جشنواره ملی سرزمین نور در مسیر تقویت ادبیات دفاع مقدس گام برداشته است

این نویسنده گفت: یکی از ویژگی های برجسته جشنواره سرزمین نور این است که در مسیر تقویت ادبیات دفاع مقدس گام برداشته است
کد خبر: ۸۸۲۴۹۱۷
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۳
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، علی الله سلیمی داور بخش شعر،متن ادبی و خاطره جشنواره ملی سرزمین نور  با اشاره به تاثیرگذاری جشنواره ملی سرزمین نور گفت: جشنواره ملی سرزمین نور در بخش های مختلفی برگزار می شود؛ همچنین در هر یک از رشته های هنری ملاک های مخصوص به آن وجود دارد و وجه مشترک همه آنها در این است که خالق اثر باید بتواند فضایی که زائران در سرزمین های نور حضور دارند را به خوبی به مخاطب منتقل کند.
 
این نویسنده ادامه داد: علاوه بر انتقال آن حس و حال خاص به مخاطبان، آن فرد باید تکنیک های نوشتاری و نویسندگی را هم رعایت کند.
وی در خصوص تفاوت یا شباهت آثار ارسالی نسبت به سال های گذشته افزود: همه ساله افراد مختلفی در این جشنواره شرکت می کنند و گروه های جدیدی وارد این عرصه می شوند که بسیاری از آنها هم تازه کار هستند و در این زمینه نگاه ها متفاوت است؛ البته اگر آن فردی که سال های گذشته در این جشنواره شرکت کرده است امسال و سال های بعد از آن هم باشد مسلما انتظار بیشتری از آن فرد می رود و آثارش هم باید از سطح کیفی بالاتری برخوردار باشد.
 
داور بخش دلنوشته, متن ادبی و خاطره جشنواره ملی سرزمین نور در ادامه در خصوص نقاط قوت و ضعف این جشنواره بیان داشت: این جشنواره از لحاظ محتوا و موضوع دارای قوت است چراکه خلق آثار آن به صورت تجربی میسر است و فرد شرکت کننده در جشنواره راحت تر می تواند آن حس را انتقال بدهد چرا که خودش آن را لمس کرده و اثرش زاییده تخیلات نیست اما این جشنواره از لحاظ نحوه نوشتار دچار ضعف است چراکه افراد شرکت کننده نویسنده نیستند یا دوره های نویسندگی را طی نکردند و همچنین سطح سواد متفاوتی دارند که خود این مسائل سبب ضعف این جشنواره شده است.
 
سلیمی یادآور شد: باید در طول سال برای افراد شرکت کننده در این جشنواره کلاس های ویژه ای تدارک دیده شود تا جشنواره سرزمین نور بتواند خود را از این ضعف دور کند که البته این موضوع با توجه به حجم زیاد شرکت کننده ها برای مسئولین امر مقدر نیست.
این نویسنده تاکید کرد: در این جشنواره افرادی می توانند موفقیت کسب کنند که  با نویسندگی آشنایی داشته باشند.
وی در مورد میزان اثرگذاری آثار بر روی مخاطبان توضیح داد: این جشنواره تا حدودی توانسته این فضا را ایجاد کند و یکی از ویژگی های آن هم این است که توانسته مخاطب را به حال و هوای دفاع مقدس ببرد.
 
سلیمی گفت: یکی دیگر از مشکلات جشنواره سرزمین نور این است که در طول سال ارتباط خود را با برگزیدگان حفظ نمی کند یا حداقل برای آنها برنامه ریزی از جمله معرفی آنها به مراکز هنری ندارد و همچنین افرادی که در دوره های گذشته در این جشنواره شرکت می کردند در دوره های جدید شرکت نمی کنند و ارتباط خود با جشنواره را از بین می برند.



ارسال نظرات
آخرین اخبار