مصیب امیری اظهار داشت: تنوع فرهنگی زمینهساز ایجاد هویتهای مختلف بوده و مایه تمایز ملتها و قومیتهای مختلف است که دنیا را رنگارنگ و زیبا میسازد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: پدیده جهانی شدن و همسانسازی فرهنگی در مقابل حفاظت، مراقبت و ارتقای ارزشهای ملیِ هویتِ فرهنگی ملتها در کشمکش دائمی است و از سوی دیگر تغییرات فرهنگی جهانی در صدد جذب ظرافتهای فرهنگهای مختلف بوده تا بیش از پیش بر غنای خود بیفزاید.
وی افزود: کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری نقش بهسزایی در توسعه فرهنگی و احترام به تنوع فرهنگی به دارد و کشور ایران و استان فارس به علت داشتن گستره وسیعی از تنوع فرهنگی، در فرآیند برنامهریزی، تهیه و تصویب اسناد این رویداد مهم حضور فعال خود را نشان دادهاند.
امیری خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون، راهبرد توسعه گردشگری به عنوان یکی از کلیدیترین راهبردهای توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران بوده و پس از طی مسیری طولانی دستاوردهای ارزشمند و قابل توجهی در حوزه سیاستگذاری و برنامههای اجرایی توسعه گردشگری به اجرا در آمده است که امیدواریم صدای تدبیر و امید مردم ایران به گوش جهانیان رسیده باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع
دستی و گردشگری فارس گفت: آرزوی ما این است که کنوانسیون جهانی راهنمایان
گردشگری توانسته باشد فضایی باز را برای گفتوگو در مقوله گردشگری را فراهم
سازد و بر اهمیت تعاملات بیشتر و ایجاد انگیزه مضاعف در فرآیند توسعه
گردشگری تأکید کرده باشد.