وی بر لزوم توزیع صحیح و مناسب بودجههای قرآنی تأکید و بیان کرد: 175 میلیون تومان بودجه قرآنی به فارس اختصاص دادهاند که این مقدار پول به اندازه یک روز جشن افتتاحیه پایتخت جوانان جهان اسلام نیست و این مبلغی نیست که برای ترویج فرهنگ قرآنی قابل قبول باشد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه در تخصیص بودجههای قرآن میان بخشهای مختلف این شورا دو مسئله مورد نظر است افزود: نخست اینکه خواه ناخواه یکسری امکانات از طریق نهاد ذیربط در اختیار تشکیلات دولتی است اما این به این معنا نیست که وضعشان خوب است و نیازی به اعتبار ندارند.
وی خاطرنشان کرد: نکته دوم مسئله آموزش و پژوهش در امر قرآن مجید است که باید در این بخش مبتنی بر عدالت نسبی بودجهها تخصیص یابد و براساس خروجی کارهای آنها سرانه قرآنی به آنها تعلق گیرد.
امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه استان فارس با جمعیت 5 میلیون نفری باید خروجی فعالیت قرآنی آن چشمگیر باشد گفت: نباید برای مدیریت محافل قرآنی فارس از استانهای دیگر اشخاص دعوت شود و یا در مسابقات قرآنی کشور برگزیده نداشته یا تنها یک برگزیده داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه مدیر جلسات قرآنی باید از افراد بومی استان باشند خاطرنشان کرد: در شیراز دو موسسه قرآنی قوی فعالیت میکنند علاوه بر آن موسسات دیگر و آموزش و پرورش هم در این حوزه فعالیت میکند اما متاسفانه در مسابقات قرآنی کشور افزاد حائز رتبه از استان فارس کم است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه در بدنه مردم عشق، علاقه و ارادت نسبت به قرآن وجود دارد که باید مدیریت شود تاکید کرد: باید تلاش کرد کلاسها و فعالیتهای قرآنی در استان فارس خروجی مناسبی داشته باشد و مسئولان نیز به مسئله قرآن بیشتر بها دهند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات فعالیتهای قرآنی باید سریعتر انجام میگرفت اظهار داشت: در این نشست بنا بود سه کمیسیون «تبلیغ و ترویج»، «آموزش عمومی» و «پژوهش» طرحی را به عنوان چشمانداز فارس در عرصه آموزش، پژوهش و تبلیغ و ترویج قرآن آماده کنند تا به شورای توسعه فرهنگ قرآنی در تهران ارسال شود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس از عدم حضور بعضی از اعضای کمیسیونها در این نشست انتقاد کرد و گفت: در کمیسیون آموزش تنها آموزش و پرورش طرحهایی که برای آینده دارد را بیان کرد اما بقیه اعضا نبودند، کمیسیون تبیلیغ و ترویج هم کارهای گذشته را ارائه داد و طرح مدونی رای آینده نداشت، کمیسیون پژوهش پژوهش هم کاری ارائه نکرد.
امام جمعه شیراز با بیان اینکه این ضعف مسئولان در ارتباط با ترویج فرهنگ قرآنی را نشان میدهد گفت: زینده نیست که در شورای توسعه فرهنگ قرآن کشور همه استانها با دست پر بیایند اما استان فارس در ارائه یک چشمانداز قرآنی نیز دست خالی باشد.
وی تاکید کرد: نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی باید خارج از ساعات اداری برگزار شود تا مدیران برای عدم حضور عذر و بهانهای نداشته باشند.