وی با تاکید براینکه برگزاری چنین جلساتی سبب آشنایی بیشتر و هماندیشی بهتر در بین شهرهای استان با حضور مشاوران امور بانوان دستگاهها میشود، افزود: در این دولت تدبیر و امید سعی شده این جلسات فقط در مرکز استان برگزار نشود بلکه در شهرهای مختلف، از شرق تا غرب قرار گیرد تا همه بانوان از مزایای این گردهماییها بهرهمند شوند.
جمشیدی با اشاره به جایگاه مشاور امور بانوان در دستگاهها عنوان کرد: تاکنون برای رسیدن به جایگاه مشاوران امور بانوان رایزنیها و پیگیریهایی با وزارت کشور صورت گرفته و حتی از نمایندگان مجلس خواستار پیگیری آن در مصوبات مجلس شورای اسلامی شدیم تا امور بانوان به جایگاه مهمی دست یابد.
وی با بیان اینکه مشاوران امور بانوان سراسر استان باید فضا را برای همه اقشار زنان در برنامههای اموربانوان باز کنند، گفت: همه باید از عملکرد دولت تدبیر و امید در سالها فعالیتش آگاهی یابند و همه ما موظفیم خدمتگذار صدیق و به حق این دولت باشیم.
مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری ویژه آمل نیز در این گردهمایی با بیان اینکه تاکنون برنامههای مهم و کلیدی در اموربانوان این شهرستان به اجرا درآمده است، افزود: مهترین برنامه برگزاری طرح پیشگیری بدحجابی به منظور ریشهکنی بدحجابی با اجرای گردهمایی حجاب و عفاف بوده است.
زینب سلطانی ادامه داد: همچنین طرح حوریا در بین 6 هزار و 350 دانشآموز دختر به اجرا درآمد که برگزاری کلاسهای ارزیابی در مرحله اول با حضور معلمان و مربیان و کلاسهای آموزشی با بکارگیری از اساتید دانشگاهی انجام شده است.
وی با اشاره به برنامههای هفته زن مراسم کلنگزنی ساخت نخستین بازارچه دائمی زنان بدسرپرست و بیسرپرست استان مازندران را در این شهرستان خبر داد و گفت: این بازارچه به منظور ایجاد درآمدزایی برای بانوان توانمند ساخته میشود که هماکنون پیمانکار آن مشخص شده است.