۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
05:42
کد خبر : 8834593
۲۱:۵۹

۱۳۹۵/۱۲/۱۵

امضای تفاهم نامه توسعه گیاهان دارویی

سند توسعه گیاهان دارویی استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور معاون اول رئیس جمهور در یاسوج امضا شد.
استاندار دیشب در نشست شورای اداری استان گفت: در قالب این سند تفاهم نامه همکاری چند جانبه بین دانشگاه یاسوج،معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهور،وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت معدن برای توسعه کشت گیاهان دارویی، سرمایه گذاری صنعت فرآوری و بسته بندی و تجارت عصاره گیاهان دارویی به امضا رسید.
موسی خادمی با اشاره به اینکه کهگیلویه وبویراحمد رویشگاه 30 درصد گیاهان دارویی در کشور است افزود: براساس این سند همکاری، استان با داشتن 450 گونه گیاه دارویی در منطقه، الگویی برای توسعه این گیاهان است.
نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: 97 فرصت سرمایه گذاری در استان شناسایی شده که 9 فرصت آن از جمله توسعه کشت گیاهان دارویی مورد پذیرش سرمایه گذاران قرار گرفته است.
معاون اول رئیس جمهور هم در این نشست، ظرفیت ها و منابع خدادادی و طبیعی و وجود بیش از یک میلیون هکتار جنگل و مرتع در کهگیلویه وبویراحمد را ظرفیتی ارزشمند و سرمایه ای غنی برای توسعه این استان دانست و گفت: هم اینک که بسیاری از استان ها و مناطق مختلف کشور و حتی منطقه، درگیر چالش بزرگ پدیده گرد و خاک و مشکلات زیست محیطی هستند این استان در بهترین شرایط آب و هوایی و زیست محیطی قرار دارد.
جهانگیری افزود: این مهم خود شاخص مهمی برای حضور و جذب بیشتر سرمایه گذاران در این استان زیبا و سرشار از ظرفیت های متعدد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید