۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:19
کد خبر : 8835991
۰۷:۳۹

۱۳۹۵/۱۲/۱۸

رسالت ما خفه کردن گلوله‌هاست نه گلوها

حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی روز سه شنبه در کنگره مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اصل آزادی رسانه ها در قانون اساسی گفت: امنیتی کردن فضای رسانه جز ضرر چیزی ندارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج ؛ سیدمحمود علوی، وزیر اطلاعات در این کنگره با اشاره به این که رسالت وزارت اطلاعات خفه کردن گلوله هاست نه قلم ها به نقش فرهنگ و امنیت در کشور گفت: در جمع شما اهل فرهنگ، سخن گفتن از فرهنگ زیره به کرمان بردن است. امنیت و فرهنگ را در کنار هم به کار بردن کار دشواری است.
وی با اشاره به آیه ای قرآنی گفت: فرهنگ ایمان و تقوا که بر جامعه حکمفرما شود باعث باز شدن درهای برکت از آسمان می شود. اگر فرهنگ پایمال شدن ارزش ها در جامعه حکمفرما شود به جای تقوا، بی تقوایی و به جای راستگویی، دروغ به جای اخلاق، بداخلاقی حاکم می شود. انقلاب اسلامی انقلاب فرهنگی است و انسان بنده خداست نه بنده قدرت، نه بنده شهوت. هدف خلقت بندگی انسان در مقابل خداست و عبادتی است که سود آن به خود انسان برمی گردد. متاسفانه تاریخ نشانگر مسیر عبور انسان از عبودیت است. کار دستگاه فرهنگی ترویج فرهنگ عبودیت و فرهنگ ارزشی است، کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگسازی بر اساس این منابع است چون حیات این جامعه در حاکم شدن این ارزش هاست، ارزش هایی که خدا و پیامبر، انسان ها را به آن می خواند. این مایه حیات انسان است که حیاتی فناناپذیر در پرتو حاکم شدن این ارزش ها و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است. باید بر اساس همین ارزش های شرع مقدس اسلام و اخلاق و فرهنگ، جامعه را تثبیت کنیم. پیش نیاز حاکمیت فرهنگ معنوی اقتصاد شکوفا و امنیت پایدار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید