۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
20:31
کد خبر : 8853866
۰۵:۱۱

۱۳۹۶/۰۲/۱۹
رزاقی در گفتگو با «بسیج»:

فرایند اخذ مالیات باید عادلانه باشد

ابراهیم رزاقی گفت: فرایند مالیات باید عادلانه باشد؛ اخذ مالیات از قشر مرفه موجب می شود تا سیاستگذاری‌های مالی دولت شکست بخورد و پیامدهای ناگوار آن دامنگیر ملت می‌شود

ابراهیم رزاقی اقتصاددان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: عدم اخذ مالیات از قشر مرفه موجب می شود تا سیاستگذاری‌های مالی دولت شکست بخورد و پیامدهای ناگوار آن دامنگیر ملت می‌شود.

وی با بیان اینکه فرایند مالیات باید عادلانه باشد افزود: اهمیت و جایگاه مالیات در جامعه اسلامی زمانی آشکار می شود که آن طبقات اجتماعی که درآمد یا ثروت آنها بیش از هزینه زندگی شان است باید مالیات مقرری بپردازند این در حالی است که چنین رویه ای در ساختار اقتصادی کشورمان رعایت نمی‌گردد.

این اقتصاددان خاطر نشان کرد: عدم دریافت مالیات از قشر مرفه موجب می‌شود که درآمدهای حاصله از فعالیت‌های احتکاری، دلالی و واردات بی‌رویه افزایش پیدا کند. این در حالی است که با دریافت مالیات  چنین فعالیت‌هایی که به ضرر اقتصاد کشورمان است رواج پیدا نمی‌کرد .

رزاقی در خاتمه افزود: عدم دریافت مالیات اتوسط دولت به جایی رسیده است که دولت نیاز دارد تا هر چه بیشتر به صادرات نفت خام بپردازد تا بتواند مدیریت اقتصادی کشور را انجام دهد. متاسفانه بسیاری از مسوولین در کشورمان  را می‌بینید که علاوه بر اینکه حقوق‌های بالایی دریافت می‌کنند و مالیات هم نپرداخته و دولت هم از اینها حمایت می‌کند و این در حالی است که به عنوان سرمایه‌های انقلاب محسوب می‌کنند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید