به گزارش
خبرنگار خبرگزاری بسیج از اذربایجان شرقی، علی حسین هاشم پور افزود: اگر امروز حرف عده ای که می گویند ما نمی توانیم در مقابل آمریکا بایستیم و باید در مقابل آمریکا تسلیم شویم عین خیانت به کشور است .
وی ادامه
داد: اگر آمریکا می توانست به ایران حمله کند پیش از این می توانست، این حرف ها توخالی است و این نشانگر قدرت ایران و توان دفاعی کشور است که امریکا جرات همچین حرکت غلطی را ندارد .
هاشم پور اظهار
کرد: ایران
همان کشوری است که در اوایل جنگ تحمیلی به یک سیم خاردار محتاج بود ولی امروز الحمد الله انواع سلاح ها و موشک ها پیشرفته را داراست و کشور های دیگر نیز حسرت این امنیت و اقتدار را می خورند.
وی یادآور شد: کشور
مانند پاکستان که ۹۰ کلاهک هسته ای را داراست توسط پهپاد های آمریکایی بمباران می شود و کشور پاکستان حتی جرات ارائه یک شکایت به سازمان ملل را نداشته ولی به خاطر وجود اقتدار نظامی در داخل کشورمان امریکا جرات کوچک ترین جسارت را به ایران ندارد .
هاشم پور
با بیان
اینکه امروز عده ای به بهانه مشکل اقتصادی می گویند باید بودجه نظامی کشور را کاهش دهیم، تصریح
کرد: اگر بودجه کشور کم است چرا در این بحران جنگ در اطراف و تهدید کشور، از کاهش بودجه نظامی حرف می زنند.
وی تاکید کرد: راه حل مشکل اقتصادی جلوگیری از ورود کانتینرهای قاچاق به کشور و مصرف کالا های داخلی است چراکه کشور از ذخایر نفت و گاز و معادن معدنی غنی برخوردار است.
هاشم پور خاطرنشان کرد: با یک مدیریت جهادی و انقلابی و تکیه بر ظرفیت جوانان داخل از مشکلات اقتصادی می توان به نحو احسنت عبور کرد.