۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
02:37
کد خبر : 8858821
۰۶:۰۶

۱۳۹۶/۰۲/۲۲
مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم خبر داد

فعالیت 50 هزار نفر در اردوهای جهادی سال 95

مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم از اجرای 407 پروژه توسط بسیج سازندگی طی پنج سال اخیر یاد کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر از استان قم در اردوهای جهادی بسیج سازندگی شرکت کردند که این میزان در سال 94 در مجموع 41 هزار نفر بوده است.
فعالیت 50 هزار نفر در اردوهای جهادی سال 95
سید حسین فرهادی امروز در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قم، با بیان اینکه ترویج آموزه‌های دینی توسط مبلغان در اردوهای جهادی بسیج سازندگی مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: گروه‌های جهادی در روستاها و مناطق محروم حضور یافته و علاوه بر فعالیت‌های عمرانی، آموزش‌های کاربردی و مهارتی را نیز به محرومان جامعه ارائه می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه سپاه از ظرفیت اقشار مختلف در قالب اردوهای جهادی استفاده می‌کند، اضافه کرد: سپاه در سطح کشور برگزاری دوره‌های آموزش کاشت، داشت و برداشت را برای کشاورزان دنبال می‌کند تا میزان بهره‌برداری را افزایش دهد.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم با اشاره به اینکه دانشجویان حاضر در اردوهای جهادی مدیران آینده کشور هستند، تصریح کرد: اگر این افراد محرومیت را درک و لمس کنند در آینده می‌توانند به شیوه مطلوب‌تری پاسخگوی محرومان کشور باشند به همین علت مدیرسازی برای آینده کشور یکی دیگر از رسالت‌های اردوهای جهادی است.

وی از اجرای 407 پروژه توسط بسیج سازندگی طی پنج سال اخیر یاد کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر از استان قم در اردوهای جهادی بسیج سازندگی شرکت کردند که این میزان در سال 94 در مجموع 41 هزار نفر بوده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید