حجت الاسلا نجفی با اشاره به مشهورترین القاب آن حضرت، افزود: مشهورترین القاب آن حضرت مهدی – قائم – حجت و بقیه الله است . و پد گرامیش پیشوای یازدهم حضرت امام حسن عسگری (ع) و مادر ارجمند ش نرجس بود .
وی در ادامه اظهار داشت: حرم دل از شمیم عطر آگین گل محمدی آکنده است عطر گل محمدی علوی فاطمی حسینی گلی است که خزان انسانیت فضیلن عدالت و ارزشهای مرده جهان امروز را به تنهایی به بهار مبدل خواهد کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه تیپ 36 انصارالمهدی(عج) زنجان گفت: همانطور که پاسداران در صدر اسلام در عصر پیامبر(ص) حافظ و نگهبان بودند و در رکاب ولایت و رهبری گام برمی داشتند و به ترویج معروف می پرداختند و ناهی منکر بودند و پاسداران انقلاب نیز چون آنها درخشیدند .
حجت الاسلام نجفی به خصوصیات آن حضرت اشاره کرد و اظهار داشت: امام زمان(عج) فرزند پیامبر(ص) و از اولاد بانوی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا(ع) و نهمین پیشوا از نسل امام حسین(ع) و خاتم اوصیا و منجی نهایی و قاند جهانی است که جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد پس از آنکه از ظلم و جور پر شده باشد .
مسئول نمایندگی ولی فقیه درتیپ در پایان خاطر نشان ساخت: امام زمان (عج) در طول غیبت صغری کرامات و معجزات زیادی از ناحیه امام (ع) به وسیله نائبان خاص بروز کرد که موجب استمراری ایمان شیعیان و پیروان آن حضرت می شد.