در نشست هیأت نمایندگان اتاق ایران مطرح شد؛

رشد اقتصادی در دولت یازدهم متوازن نبود

کلاهی صمدی گفت: به رغم موفقیت دولت در تبدیل عمیق‌ترین رکود اقتصادی، متأسفانه رشد اقتصادی در دولت یازدهم متوازن نبوده است.
کد خبر: ۸۸۶۲۴۳۶
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، علیرضا کلاهی صمدی رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ضمن تبریک به مردم و قدردانی از حضور پرشکوه آنان در انتخابات عنوان کرد: یکی از دلایل اقبال بخشی جامعه به شعارهای عوام فریبانه انتخاباتی، کوچک شدن سفره مردم، عدم بهبود محسوس در وضعیت معیشت و بحران بیکاری بود.

وی ادامه داد: به رغم موفقیت دولت در تبدیل عمیق‌ترین رکود اقتصادی،  متأسفانه رشد اقتصادی در دولت یازدهم متوازن نبوده است.

رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق با بیان اینکه توجه بیش از حد به صنایع بالادستی یکی از علل نامتوازن بودن این رشد بوده، افزود: تمرکز بیش از حد منابع مالی بر این صنایع و استفاده کمتر از بنگاه‌های کوچک و متوسط مولد سبب شد تا علی‌رغم اعطای یارانه‌ها، تولیدات صنایع ما با قیمت نازل تری به کشورهای دیگر صادر شده و بیشتر برای کشورهای همسایه اشتغال ایجاد کند.

کلاهی صمدی گفت: امید است شاهد تغییر مسیر باشیم و توجه بیشتری به این مسئله جهت افزایش صادرات به‌ویژه صادرات غیرنفتی بشود به گونه‌ای که مجدداً شاهد ارائه آماری مبنی بر افزایش صادرات غیرنفتی که اکثراً همان منابع انرژی هستند، نباشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیت و پتانسیل‌های صنعت برق اشاره کرد و افزود: خوشبختانه شاهد صادرات 95 درصدی این حوزه پربازده بوده‌ایم اما این مسئله با توان بالقوه این صنعت فاصله زیادی دارد، چرا که کشور ما با توجه به اینکه دارای 5 درصد صنایع مس دنیا است، اما در این حوزه شاهد ارزآوری 150 میلیون دلاری بوده‌ایم، در حالی‌که این سهم در کشور ترکیه که فاقد این وضعیت است، 15 برابر کشور ما بوده است.

کلاهی صمدی در پایان بیان کرد: با توجه به بازارهای موجود در کشورهای همسایه و نیاز آنان به این صنعت، درصورت رفع موانع زنجیره تأمین مواد اولیه و در کوتاه مدت و افزایش صادرات می‌توان شاهد ارزآوری 10 میلیارد دلاری و در بلندمدت شاهد افزایش 30 میلیارد دلاری بود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار