۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
08:55
کد خبر : 8863464
۱۱:۳۵

۱۳۹۶/۰۳/۰۳
معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه؛

امروز آرامگاه شهیدان بسیجی گمنام محل آرامش ملت ماست/ سوم خرداد سرآغاز پیروزی‎های ملت ایران در رویارویی با دشمنان بود

معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه گفت: آزاد سازی خرمشهر نقطه عطف و سرآغاز پیروزی‎های ملت ایران در رویارویی با دشمنان بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج گلستان، پیش از ظهر امروز سردار شریف معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر در جمع نیروهای نظامی و انتظامی مرکز استان گلستان خاطر نشان کرد: افتخاری که 36 سال قبل فرزندان این انقلاب به دست آوردند نقطه اوج دفاع مقدس و سر آغاز پیروزی های نظامی ، سیاسی رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود.

وی افزود: ما به عنوان افرادی که شاهد آن دوران سراسر افتخارآمیز و دوران انسجام جدی و حساب شده و قطعی در رویارویی با دشمنان بودیم، تصویری که از دوران دفاع مقدس به ویژه از آغاز آن و شروع جنگ تحمیلی داشتیم و تصویری که امروز از شجاعت، عظمت و اقتدار ملت عزیزمان داریم اگر به درستی بدون اغراق به شما منتقل شود و فرزندان شما و نسل های آینده به آن رزمندگان و امام آنان افتخار خواهید کرد.

معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه بیان داشت چیزی که دشمن تلاش دارد ارزش های ما را به چالش بکشد چیزی که دشمن با تمام ابزار های خود در صدد نابودی و محو آن است دشمن تلاش می کند موجودی به نام صدام حزب بعث را از صفحه ذهن جوانان ما و مردم منطقه و نظام بین المللی حذف کند.

سردار شریف گفت: ما و نسل گذشته ما هرگز یادمان نمی رود که حزب بعث به نمایندگی تام و تمام استکبار جهانی شرق و غرب و دشمنان مزدور منطقه با تمام تجهیزات، تدارکات انسجام یافته ویژه، لشگرهای آماده و پشتیبانی های دیپلماتیک و رسانه ای همه دشمنان این نظام و این کشور در مقطعی که نهال انقلاب اسلامی تازه داشت در این  کشور رشد و نمود می کرد مرزهای ما را در نوردید و بخش عظیمی از مرزهای ما را به تصرف در آورد و جنگ گسترده ای را به ما تحمیل کرد.

به گفته وی؛ همه حامیان صدام تصور می کردند که کار انقلاب اسلامی تمام است شما در همه اسنادی که تا قبل از فتح خرمشهر است همه تحلیل گران سیاسی و نظامی را نگاه کنید خوشبختانه دنیای امروز دنیایی است که مراجعه به گذشته را راحت کرده است شما با یک سرچ آنی و لحظه ای می توانید به هر اعماق تاریخ دفاع مقدس ورود پیدا کنید ببنید که چه لشگر انبوهی چه تجهیزاتی و با چه پشتیبانی هایی به ما حمله کرد.

معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه افزود: اراده خداوند و انفاس قدسی امام راحل صفحه جدیدی را رقم زد به نحوی که امروز کسی از صدام و حزب بعث آن سراغ نمی گیرد در حالی که آرامگاه شهیدان بسیجی گمنام ما محل آرامش ملت ماست و زیارتگاه آنها شفا بخش و الهام بخش بوده و مردم ما به آن گذشته افتخار می کنند ولی دشمنان ما به دنبال فراموشی آن مقطع تاریخی هستند.

سردار شریف با اشاره به اینکه 40 سال از انقلاب اسلامی می گذرد، گفت: ملت ما با 40 و اندی میلیون رای نظام جمهوری اسلامی ایران را تایید کردند و گوش به فرمان امام و رهبری بودند که با انگشتان جوهری خود آن تثبیت کردند اما هنوز دشمنان ما قادر به درک این موضوع نیستند و خودشان را به خواب خرگوشی زدند و هنوز به دنبال طراحی و توطئه می باشند.

وی اذعان کرد: ملت ما به درجه ای از رشد، آگاهی، توانمندی، اقتدار نظامی و اشراف اطلاعاتی رسیده است که دشمنان قادر نیستند نگاه چپی به انقلاب اسلامی و مرزهای ما داشته باشند.این یک ادعا نیسیت بلکه یک واقعیت عینی ملموس و قابل مشاهده است.

به گفته معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه؛ امروز اقتدار دولت سوریه از شروع تهاجم دشمن در 5 الی 6 سال گذشته افزون تر شده است و محبوبیت مردم آن بالاتر رفته است لذا افکار عمومی آزاده عالم حق را به آنان داده است .

سردار شریف افزود: ما افتخار می کنیم که امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب و امام حاضر جامعه ما بهترین آرمان امت اسلامی را آزادی سرزمین فلسطین می دانند.

وی گفت: امت اسلامی به خوبی دریافته است یکی از چهره های درخشان دفاع مقدس ( قاسم سلیمانی) امروز نماد جوانان عرب آزاده اعم از شیعه و سنی شده است این الهام بخشی دفاع مقدس و عظمت رزمندگان و شهدا خرمشهر است.

معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه بیان داشت: در عرصه های مختلف بسیار خرسند هستیم که همه پیشرفت ها و عظمت های این انقلاب الهام گرفته از جنس دفاع مقدس است و کسانی از جنس این دفاع ما را به قدرت موشکی مسلط منطقه و برای ملت ما ارتش و سپاه صدر در صد بومی ایجاد کردند که اینان همه دستاوردهای حماسه آزادسازی خرمشهر است و برای قرن های متمادی این ملت را در قله عظمت و افتخار قرار داده است.

سردار شریف با بیان اینکه امروز همه دنیا با دیده تکریم و احترام به ملت ما می نگرند، ابراز کرد: در انتخابات اخیر نگاه کنید همه تحلیل گران برجسته دنیا اعلام کردند که برنده این انتخابات رهبر معظم این انقلاب است بعد از حدود 40 سال آنچنان این ملت را با نشاط و با طراوت و زنده و حاضر در صحنه نگه داشته است که افتخار بزرگی در کشور آفریده شد لذا حضور این جمعیت را در پای صندوق های رای دست کم نگیرید.

وی در ادامه گفت: در عین رقابت و مشارکت جدی امنیت مثال زدنی این انتخابات برای همه دشمنان ما درس عبرت است و برای همه حامیان انقلاب اسلامی موجبات دلگرمی می باشد.

معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه اظهار کرد: نیروهای مسلح ما با تجربه 38 سال رویارویی مداوم با سرویس های اطلاعاتی و دشمنان این کشور به درجه ای از اشراف اطلاعاتی و تجهیزات نظامی رسیده اند که دشمنان قسم خورده ملت قادر نیستند حتی یک حادثه کوچک را درست کنند که بتوانند از آن یک بهره تبلیغاتی ببرند.

سردار شریف گفت: امروز شما با چشمانی باز می بینید که اقتدار فرزندان شما دشمن را تا مسافت های دور از مرزهای جغرافیایی تهدید کرده است و این عظمت نیروهای مسلح ماست که برخواسته از بطن این ملت است.

به گفته وی؛ برای همه ما همین بس که خداوند بزرگ و رحیم دو عالم بزرگ و وارسته را به این ملت ارزانی کرد و امروز برگترین خلع بشریت داشتن رهبرانی صالح است و همه این عظمت ها مرحون فرهنگ دینی، فرهنگ اهل بیت و قرآن کریم است که باعث شده هیچ دغدغه ای در هیچ حوزه ای نداشته باشیم.

معاون روابط عمومی و سخنگوی کل سپاه خاطرنشان کرد: تا زمانی که ما زنده و حاضر در این صحنه باشیم ملت ما گام های پیروزی را یکی پس از دیگری بر خواهد داشت و به فضل الهی همانطور که در بسیاری از حوزه ها برای مردم منطقه ، کشورهای منطقه و نظام بین المللی یک کشور الگو شده ایم انشاالله روند الهام بخشی و نقش آفرینی مثبت تداوم خواهد داشت و آن تصویری که دشمن تلاش می کند از ما بسازد که تصویری شکست خورده باشد، باید بداند راه به جایی نبرده و نمی برد.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید