۱۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 04 June 2025
04:18
کد خبر : 8863965
۰۶:۴۸

۱۳۹۶/۰۳/۲۰
رییس سازمان بسیج اصناف کشور در گفتگو با »بسیج»:

نقدینگی فعلی اثر بازدارنده برای تولید داشته است

غلامرضا حسن‌پور گفت: شرایط بهتر و عادلانه تر نقدینگی در فراهمی تولید و بسترسازی مناسب برای تولیدکنندگان است.

غلامرضا حسن‌پور رییس سازمان بسیج اصناف کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: افزایش نقدینگی کنونی در تولید به طور خاص اثربازدارنده و منفی داشته و نتوانسته رونقی برای تولید ایجاد کند.

وی با بیان اینکه نقدینگی باید بر مبنای در نظر گرفتن کل جامعه، حفظ ارتقای نیروی کار و افزایش تولید شود افزود: نقدینگی باید در مسیر تولید جامعه به انواع کالاها و خدمات مختلف تولیدی پرداخته تا بتواند با ایجاد انگیزه، تولیدگرایی را در نظر بگیرد.

رییس سازمان بسیج اصناف خاطر نشان کرد: نقدینگی در چارچوب مناسبات و وضعیت بحرانی کنونی باید شیوه های مناسب تری برای تولید را ایجاد کند تا بتواند فرصت بیشتری را برای تولیدکنندگان فراهم کند.

حسن‌پور در خاتمه افزود: شرایط بهتر و عادلانه تر نقدینگی در فراهمی تولید و بسترسازی مناسب برای تولیدکنندگان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید