۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
23:16
کد خبر : 8869397
۱۵:۱۹

۱۳۹۶/۰۳/۱۶
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان:

برای جلو گیری از هر گونه آسیب در فضای مجازی ابتدا سطح آگاهی خود را افزایش دهید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: به منظور جلو گیری از انتشار اطلاعات خصوصی در فضای مجازی به این فضا اعتماد نکنید .

سرهنگ محمد علی آدینه لو با اشاره به آسیب های شبکه های اجتماعی و تلگرام افزود: به علت این که سرور های شبکه های اجتماعی و تلگرام در خارج از کشور می باشد و غالبا اطلاعات بار گذار شده در این سرور ها توسط بیگانگان و افراد ، مورد سوء استفاده قرار می گیرد .

وی در ادامه با تاکید بر اینکه اطلاعات خصوصی خود را در گوشی های تلفن همراه ، کامپیوتر ذخیره نکنند، اظهار داشت: همواره فضای مجازی مخاطراتی در پی دارد و هیچ گاه نمی توان امنیت ۱۰۰ درصدی برای این فضا متصور شد .

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان بیان داشت : آدینه لو با اشاره به اینکه افراد در انتشار تصاویر و اطلاعات در فضای مجازی دقت لازم را داشته باشند گفت : افراد به دلیل بی اطلاعی و نداشتن اطلاعات کافی در برخی حوادث و رویداد ها با انتشار آن در فضای مجازی خواسته یا ناخواسته باعث گسترش شایعات و بروز برخی آسیب ها و مشکلات می شوند .

این مقام انتظامی با اعلام اینکه کار بران شبکه های مجازی به توصیه ها و هشدار های پلیسی توجه کنند افزود : چندی پیش فردی بدون بررسی اقدام به انتشار فیلمی از یک حادثه رانندگی در فضای مجازی کرده بود که این امر باعث سوء استفاده معاندان و بیگانگان شده و چنین القاء می شد که پلیس عامل تصادف موتور سیکلت سوار بوده است .

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان با تاکید بر اینکه عامل انتشار دهنده این فیلم توسط پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان شناسایی و دستگیر شده است، تصریح گرد: پلیس به همه کاربران فضای مجازی توصیه می کند برای جلو گیری از هر گونه آسیب ابتدا سطح آگاهی خود را در مورد این فضا افزایش دهند و تنها در صورت نیاز برای رفع نیاز های خود وارد فضای مجازی شوند .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید