مازیار بلالیمقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: توزیع برق شهرستان رزن با 984 کیلومتر شبکه فشار متوسط و 569 کیلومتر شبکه فشار ضعیف خدمترسانی به بیش از 42 هزار مشترک در سطح شهرستان را برعهده دارد.
وی با اشاره به اهم فعالیتهای این مدیریت در سال گذشته افزود: از اقدامات شاخص انجام شده برقرسانی به آخرین روستای بدون برق شهرستان بود که با پیگیری نماینده شهرستان، همکاری فرماندار و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در قالب مانور عملیاتی و در یک روز، روستای دمورچی از توابع بخش قروه درجزین برقدار و ساکنین آن از نعمت برق برخوردار شدند.
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان رزن ابراز داشت: یکی از سیاستهای شرکت توزیع و به تبع آن توزیع برق شهرستان در راستای اقتصاد مقاومتی، کاهش تلفات انرژی است که با اقدامات انجام شده تلفات شهرستان از 14 درصد به 10 درصد در پایان سال گذشته رسید.
وی با بیان اینکه همچنان برنامههای کاهش تلفات ادامه دارد، تصریح کرد: امید است با اقدامات انجام شده در این زمینه از قبیل جمعآوری برقهای غیر مجاز، تست و بازرسی لوازم اندازهگیری، اصلاح ساختار شبکه های برق و تعویض کنتورهای معیوب و تبدیل کنتورهای آنالوگ به دیجیتال و هوشمند در پایان سال جاری کاهش تلفات انرژی شهرستان به 9 درصد برسد که این به معنای حفظ سرمایه ملی است .
بلالی با اشاره به بحث مدیریت مصرف عنوان کرد: یکی دیگر از برنامه های اجرایی در راستای اقتصاد مقاومتی، موضوع رعایت الگوی مصرف و استفاده بهینه و مناسب از برق است.
وی با بیان اینکه پایداری شبکههای توزیع برق، استمرار و برقراری انرژی برای مصارف مختلف جامعه از اهمیت بالای برخوردار است، گفت: اگر صرفهجویی نکنیم باید همواره نیروگاه و تأسیسات احداث کنیم که این امر هم زمانبر بوده و هم نیاز به سرمایهگذاری بالایی دارد.
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان رزن با اشاره به اینکه در اسلام نیز بر صرفهجویی تأکید و اسراف مذموم است، بیان داشت: از مزایای مدیریت مصرف برق میتوان به کاهش هزینه برق مصرف شده، افزایش رضایتمندی، کاهش هزینه های تولید برق، کاهش آلودگی محیط زیست، صرفه جویی در منابع زیرزمینی و ... اشاره کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه فصل تابستان و گرما را پیشرو داریم، نیاز است توجه بیشتری به مقوله صرفه جویی و رعایت مصرف انرژی داشته باشیم.
بلالی با بیان اینکه عبور از پیک بار تابستان نیاز مند همکاری مردم است، گفت: افزایش یک درجه گرما در کشور 500 مگاوات پیک بار کشور را اضافه میکند .
وی با اشاره به اینکه شهرستان رزن یکی از قطبهای کشاورزی استان است، افزود: همکاری کشاورزان در بهینه سازی و کاهش مصرف برق میتواند بسیار مثمر ثمر باشد.
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان رزن با اشاره به طرحهای تشویقی وزارت نیرو برای کشاورزان تصریح کرد: اگر کشاورزان در بازه زمانی سه ماهه 15 خرداد تا 15 شهریور به مدت 31 روز متوالی 4 ساعت اوج بار (8 تا 12 شب) چاه خود را خاموش کنند از پرداخت صورتحساب ماهیانه برق مصرفی خود معاف شده و متناسب با میزان کاهش؛ پاداش نیز به آنها تعلق می گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای صنعت برق، کمبود منابع مالی است، ادامه داد: توزیع برق شهرستان 6.5 میلیارد تومان از مشترکان طلب دارد.
بلالی یادآور شد: پرداخت به موقع هزینه برق مصرفی توسط مشترکان برای خدماتدهی ضروری و در اصلاح زیرساخت های شبکه های برق مؤثر است.
وی تصریح کرد: از مشترکان تقاضا داریم پلمپ کنتورهای برق و فیوزهای خود را دست افراد نا آشنا نسپارند و مراقب تأسیسات برقی باشند، همچنین در ساخت و سازهای خود به تأسیسات برق توجه داشته و حریم ساختمان با تأسیسات برق را رعایت کنند.
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان رزن خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهرستان رزن، ظرفیت سرمایهگذاری در خصوص تولید برق را دارد و میتوانیم با توجه به این ظرفیت از انرژیهای تجدیدپذیر و نو مانند خورشیدی استفاده کنیم، مدیریت توزیع برق شهرستان آمادگی هرگونه همکاری و مشاوره به سرمایهگذاران را دارد.
انتهای پیام/