خبرهای داغ:
امام جمعه شاهرود؛

خلوت با خدا نیاز هر انسان برای خودشناسی است

حجت الاسلام والمسلمین امینی در جمع معتکفین دانش آموز شاهرود گفت: اعتکاف و خلوت با خدا نیاز هر انسان برای خودشناسی و خداشناسی است و شما نوجوانان با این عمل در راستای رشد و شکوفایی معنوی خود گام برداشته اید.
کد خبر: ۸۸۷۷۲۷۰
|
۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حجت الاسلام والمسلمین عباس امینی در جمع معتکفین دانش آموز پسر شاهرود در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شاهرود در سخنانی با گرامیداشت روز جهانی قدس و تاکید بر حضور پرشور در این مراسم به اعتکاف و خلوت با خدا اشاره کرد و گفت: شما عزیزان باید قدر خود را بدانید که با این سن کم در مسیر رشد و تعالی معنوی و خودسازی قدم برداشته اید.

وی افزود: خلوت و انس با خدا آن هم در مسجد بسیار با ارزش است و باید قدردان این نعمت باشید و سعی کنید در این سه روز از برکات معنوی آن استفاده و در خودسازی تلاش کنید چرا که دشمن با تمام توان خود در این زمینه سرمایه گذاری کرده تا جوان ما را معنویت و دین جدا کند و این حضور نشان می دهد توطئه های دشمنان بی نتیجه است.

در این برنامه به همراه امام جمعه ،مدیر آموزش و پرورش شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان و فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 58 تکاور ذوالفقار شاهرود نیز حضور داشته و در جمع معتکفین حاضر شدند.

لازم به ذکراست: اعتکاف دانش آموزی درماه مبارک رمضان با حضور 370 نفر از دانش آموزان شهرستان در چهار پایگاه،سه پایگاه دانش آموزان پسر با تعدادی بالغ بر 250 نفر و یک پایگاه دانش آموزان دختر به تعداد بالغ بر 120 نفر درمساجد شهرستان شاهرود برگزار شد.

خلوت با خدا نیاز هر انسان برای خودشناسی است 
ارسال نظرات
آخرین اخبار