تولیدکنندگان در کشور باید در بحث تجارت و بازاریابی توجه بیشتری نمایند
دکتر وقف چی با تاکید بر اینکه از بحث مهم بازاریابی در محصولات مختلف تولیدی غافل شده ایم، افزود، گفت: تولیدکنندگان در کشور باید در بحث تجارت و بازاریابی توجه بیشتری نمایند از اینرو توجه به فرآوری و بستهبندی محصول زیتون ازاهمیت ویژه ای برخوردار است.
استاندار زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مصرف زیتون در کشور ما در سبد مصرف کالایی قرار نداشته است، تصریح کرد: خوشبختانه همین مصرف مقدار کنونی نیز نشان از رشد مصرف زیتون در کشور دارد.
درویش امیری با تاکید بر اینکه باید شرکت کشت و صنعت زیتون در طارم راهاندازی شود، ابراز کرد: همه تولیدکنندگان این محصول با راهاندازی شرکت کشت و صنعت باید زیر حمایت این سازمان قرار گیرند.
وی با بیان اینکه همه باید دست در دست دهیم تا از ظرفیت زیتون در استان زنجان حداکثر استفاده را ببریم، تصریح کرد: این موضوع میتواند به یک شهرت ملی برای استان زنجان تبدیل شود.
عباسی رئیس شورای ملی زیتون ایران نیز با بیان اینکه بیش از ۳۵ درصد زیتون کشور در زنجان تولید میشود اظهار داشت در استان زنجان ۲۰ هزار هکتار باغات زیرکشت زیتون وجود داردو یک پنجم کل زیتون کشور در زنجان تولید میشود، و میانگین تولید این محصول در استان زنجان سالانه ۴۵ هزار تن میباشد.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد باغات زیتون استان زنجان دارای بیماری لکه طاووسی است، خاطرنشان کردمیزان تولید روغن زیتون در ایران ۳ هزار تن بوده و میزان واردات روغن زیتون به کشور نیز ۱۴ هزار تن است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان نیز در این جلسه از طارم به عنوان قطب تولید زیتون کشور نام برد و گفت این شهرستان رتبه اول کشوری را در سطح زیر کشت این محصول داراست.
وی تمرکز بر افزایش تولید در واحد سطح، استحصال قلمه استاندارد عاری از بیماری به تفکیک رقم، توسعه سیستم آبیاری قطرهای، اجرای عملیات پیوند و اصلاح باغات، اجرای عملیات بازجوانسازی درختان، شناسایی و ساماندهی کارگاههای فرآوری زیتون و شناسایی و مکانیابی اراضی مستعد از جمله اقدامات در دست اجرای سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه تولید زیتون در استان زنجان است.
عباسچیان مدیر کل اموراقتصادی و دارایی استان نیز در این نشست توضیحاتی درخصوص نقشه راه سرمایه گذاری و پنجره واحد ارائه کردو گفت یکی از برنامه هایی که در حوزه بهبود فضای کسب و کار بر روی آن کار می کنیم استفاده از نقشه راه سرمایه گذاری است که این نقشه مدت زمان پاسخگویی و استعلام برای سرمایه گذاران را کوتاه می کند و به جریان بهبود محیط کسب و کار شتاب بیشتری می بخشد.
از سوی دیگردر پنجره واحد که یکی از زیر بخشهای این نقشه راه است تمام روند رسیدگی به پرونده ها مرحله به مرحله قابل رصد است و صفر تا ۱۰۰ آن در سامانه نمایش داده می شود و برای هر دستگاه متناسب با مسئولیت و زمانی که نیاز دارد، زمان اعلام نتیجه تعیین شده است.