۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:54
کد خبر : 8881838
۱۱:۰۲

۱۳۹۶/۰۴/۱۳
به مناسبت هفته پایداری و قوه قضائیه صورت گرفت :

دیدار مسئولان مهران با خانواده سه شهید

به مناسبت هفته پایداری و قوه قضائیه جمعی از کارکنان سپاه ناحیه مهران و دادگستری ، اين شهرستان با خانواده شهدا دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج ،در گرامیداشت هفته پایداری و قوه قضائیه جمعی از کارکنان سپاه ناحیه مهران و دادگستری با حضور در خانه شهيدان بشاره صیفی، کرمی و مرادی و خاطره این شهیدان را گرامیداشتند.

سرگرد روح الله جاويدان فرمانده سپاه ناحيه مهران در این دیدار تصریح کرد: آسایش، امنیت و رفاه همه ما مدیون از خود گذشتگی ها و رشادتهای شهدای گرانقدر 8 سال دفاع مقدس است و بر خود وظیفه میدانیم به دیدار پدران و مادران فداکار این شهدای والا مقام برویم.

وی افزود: شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی با نثار جان خود نشان دادند در رسیدن به اهدف و ارزشهای خود ثابت قدم و استوار بودند و مانند کوهی در مقابل تهاجم به ارزشها و آرمانهای اسلام و انقلاب عمل کردند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید