۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
01:33
کد خبر : 9780718
۲۲:۰۵

۱۴۰۵/۰۶/۱۲
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام:

مهرماه می‌تواند به نماد وحدت و دفاع از ایران تبدیل شود

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام گفت: آغاز سال تحصیلی در مهرماه می‌تواند فرصتی برای تقویت وحدت و انسجام ملی، افزایش امید و نشاط اجتماعی و ترویج روحیه دفاع از میهن در میان نسل جوان باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام در دیدار با رؤسای دانشگاه‌های استان و مدیران آموزش و پرورش، با اشاره به اهمیت آغاز سال تحصیلی گفت: آغاز سال تحصیلی می‌تواند فرصت مناسبی برای ایجاد شور و نشاط ملی و تقویت روحیه دفاع از کشور باشد.

وی اظهار کرد: یکی از نقاط قوت ایران در جریان جنگ، برخورداری از ظرفیت‌های گسترده مردمی و ملی بود و این سرمایه اجتماعی باید حفظ و تقویت شود. همچنین نسل جوان باید با واقعیت‌های مربوط به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کشور آشنا شود.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام افزود: در شرایطی که دشمنان به دنبال ایجاد شکاف و تفرقه در جامعه هستند، حفظ انسجام ملی و تقویت اعتماد میان مردم و مسئولان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه مراکز آموزشی تنها محل تعلیم و تربیت علمی نیستند، گفت: مدارس و دانشگاه‌ها می‌توانند در شکل‌گیری هویت ملی، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و انتقال مفاهیم مرتبط با دفاع از میهن به نسل جدید نقش‌آفرین باشند.

سردار حسینی ادامه داد: بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در مهرماه، فرصتی برای دمیدن روح تازه‌ای از امید، نشاط و همبستگی در جامعه است و آغاز سال تحصیلی می‌تواند به بستری برای حضور پرشور دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌ها در برنامه‌های ملی و فرهنگی تبدیل شود.

وی در پایان گفت: مهرماه می‌تواند فرصتی باشد تا هر ایرانی با در دست گرفتن پرچم پرافتخار ایران، علاقه و دلبستگی خود به سرزمین و هویت ایرانی را به نمایش بگذارد و تصویری از وحدت و همبستگی مردم ایران ارائه کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید