۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:23
کد خبر : 8883391
۱۲:۱۹

۱۳۹۶/۰۴/۱۷
فرماندار شهرستان طارم:

طارم، ظرفیت تبدیل شدن به قطب صنعت اکوتوریسم را دارد

بی شک با وجود این ظرفیت های خدادادی طارم قابلیت تبدیل شدن به قطب صنعت اکوتوریسم را داراست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، فرماندار شهرستان طارم در حاشیه برگزاری جشن ییلاق در منطقه سندستان با تاکید بر معرفی ظرفیت های بالای گردشگری طبیعی این شهرستان گفت: با وجود برخوردار بودن طارم از این ظرفیت های طبیعی هنوز بین عموم شناخته نشده است، در حالی که ظرفیت بالایی در جذب توریسم دارد.

علی باقری برگزاری جشن ییلاق را در جذب گردشگر مهم دانست و افزود: با این سیاست در شهرستان طارم دو جشنواره سیب و گیلاس برگار شده است و در آینده نزدیک نیز برگزاری جشنواره زیتون و روغن زیتون را در برنامه داریم.

وی طارم را شهرستان ییلاق ها معرفی کرد و ادامه داد: وجود ییلاقات آببر، سندستان، چورزق، ایچ و روستای هزار رود بر زیبایی های طارم افزوده است.

این مقام شهرستان طارم مسیرهای بکر کوهنوردی به سمت استان های شمالی را در جذب گردشگر طبیعتی بسیار مهم دانست و ادامه داد: بی شک با وجود این ظرفیت های خدادادی طارم قابلیت تبدیل شدن به قطب صنعت اکوتوریسم را داراست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید