روحیه انقلابیگری محور برنامهها و تصمیمگیریها در فرهنگ امام رضا(ع)/ همدان پیشگام در خادمیاری
وی افزود: ما هر چه داریم در گرو پرتو عنایات ائمه اطهار(ع) است و افتخار ما این است که در سایه سار امام مهربانی ها هستیم.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: بعد از انتصاب تولیت جدید و قدردانی از زحمات آیت الله واعظ طبسی که در طول بیش از 37 سال تولیت آستان قدس رضوی منشأ خدمات و برکات فراوانی بودند، و با توجه به منشور هفت گانه مقام معظم رهبری، خدمات متفاوتی صورت گرفت.
وی یادآور شد: این خدمات شامل خدمت به محرومین و مستضعفین، خدمت به زائرین، تکریم زائرین امام رضا(ع)، نشر و توسعه فرهنگ رضوی و فرهنگ امام رضا(ع) بودکه جزو رسالت های مدیریت جدید و تولیت آستان قدس رضوی است.
بختیاری تأکید کرد: این تولیت با تشکیل کارگروه های تخصصی با استفاده از اساتید فرهیخته حوزه و دانشگاه سیاستهای کلان آستان رضوی را در همان اوائل مسئولیت خود تدوین کرده و در 6 سرفصل و 30 بند سیاست های آستان قدس رضوی که سایه سار در تمام تصمیمات آستان قدس رضوی در سال های آینده خواهد بود، ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: در سایه سار این سیاست ها مقوله زائر محوری یکی از اولویت های اول و مأموریت تولیت آستان قدس رضوی قرار گرفت.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به زائر محوری با عنوان تجهیز «زائر از مبدأ تا مبدأ»، گفت: برای اولین بار شعار تجهیز «زائر از مبدأ تا مبدأ» مطرح شد.
* فرهنگ امام رضا(ع) پشتوانه و بیمه کننده هر جامعه انسانی
وی در ادامه اضافه کرد: قدم اول مدیریت آستان قدس زائرپروری است و قدم دوم این است که استانها در آستان قدس موقوفه ندارند و ما باید در تمام استانها آستان قدس را ایجاد کنیم تا بتوانیم با توسعه خادمیاری طرح «زائر از مبدأ تا مبدأ» را تحت پوشش قرار دهیم.
بختیاری عنوان کرد: توسعه خادمیاری با تعریف جدید یک کار جدید و نویی بود که مبانی نظری آن طرح «زائر از مبدأ تا مبدأ» شد و ایجاد نمایندگی آستان قدس در تمامی استان ها و مرکز استانها بود و بر این اساس آئین نامه ای تدوین شد.
وی بیان کرد: توسعه خادمیاری رسما تثبیت و اعلام شد و در آنجا بر این مبنا تصمیمگیری شد که خادم امام رضا(ع) قبلا هر 8 روز در یکی از پست های خادمیاری شرکت می کنند هر 24 ساعت 6 ساعت باید سر پست باشند؛ این فرد بیاید در ماه 24 ساعت در مشهد و 6 ساعت در سنگر خدمت باشد و 18 ساعت که بدهکار است در همان شهرستان و روستای خود آن 18 ساعت را به نام امام رضا(ع) در خدمت محرومین و مستضعفین قرار گیرد؛ این حرکت و فکر جدید است که سبب گسترش سفره معنویت و فرهنگی امام رضا(ع) در سراسر کشور می شود.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه فرهنگ امام رضا(ع) پشتوانه و بیمه کننده هر جامعه انسانی است، گفت: کسانی که با فرهنگ امام رضا(ع) و ائمه معصومین(ع) معرفت یابند امکان ندارد در مسیر زندگی به ضلالت و گمراهی بیفتد.
وی ادامه داد: در فرهنگ رضوی و امام رضا(ع) حمایت از محرومین و مستضعفین می درخشد و ضد ظلم و مبارزه یکی از محورهای برجسته است و در این فرهنگ اجازه زیر بار ظلم نمی دهند همینطور که قرآن اجازه نداده است.
* ایجاد اشتغال توسط خیرین خدمت به امام رضا(ع) است
بختیاری در ادامه افزود: در فرهنگ امام رضا(ع) روحیه انقلابی گری جزء محور برنامه ها و تصمیم گیری ها است و در این فرهنگ اجازه داده نمی شود ظلمی در جامعه اسلامی ببینیم و در مقابل آن بی تفاوت باشیم.
وی گفت: همانگونه که امام رضا(ع) عالم آل محمد(ص) هستند زائر ایشان نیز در هر رنگ و لباس باشد باید مورد تکریم و تجلیل امام رضا(ع) قرار گیرد، فرهنگ امام رضا(ع) در هر کجا قرار گیرد اخلاق، اقتصاد، مددکاری، احساس، زنده بودن و روحیه ایثارگری می آورد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: امید است در نمایندگی های استانها روحیه خدمتگزاری گسترش یابد و در آینده شاهد خدمت خیرین باشیم.
وی با بیان اینکه امروزه ایجاد اشتغال یکی از پر ثواب ترین اقدامات در ایران اسلامی است، ابراز داشت: امیدواریم خیرین بخشی از اموال خود را در برای گشایش این امر در خدمت به امام رضا(ع) قرار دهند.
بختیاری تأکید کرد: امید است که این استان شهیدپرور پیشگام در خادمیاری باشد و امروز که این پرچم در این استان نصب شد یک حرکت جهشی در عرصه ها مختلف انجام گیرد.
وی گفت: کسی که در زیر این پرچم قرار بگیرد محال است که گمراه شود، امام رضا(ع) نیز امام مهربانی ها بوده و هم در مقابل ظالم اشداء علی الکفار است.
انتهای پیام/